לביבות גבינה טבעוניות, מקושטות באוכמניות, בליווי קונפיטורת פירות יער מטריפה ובריאה,
את אלו נכין להערב, למחרכך…עוקבים ובעיקר עוקבות, ביקשו שאעלה ואשתף במתכון איכותי ללביבות גבינה, ברור טבעוניות.
אז מיהרתי, כמה שיכולתי, בין כל הארועים, החגיגות, הציונים, האירוחים, לקאת חופשה, חנוכריסמס וכל השאר.

בטח את גבינת הסויה הנפלאה שמככבת לה בבלוג מיום הוולדו, אתם מכירים,
אם לא, שימו אותה ברשימת ה MUST, פעם ראשונה טיפה יותר מסורבלת, מעט מבלבלת, אולי אפילו מרגשת…פעם שניה כבר זורמת ובהמשך כל שבוע תכינו ממנה חצי ק"ג לכל שימוש ומריחה.

לביבות גבינה פלאפיות, רכות רכות, אווריריות, מתקתקות, מפיצות ניחוחות וניל, עשויות על מחבת נון סטיק ללא טיגון בשמן.הלביבות עשויות קמח כוסמין, ממותקות בסירופ מייפל, מוגשות עם קונפיטורה משגעת, שגם היא ממותקת בסירופ מייפל, וזמן הכנתה אורך גג 5 דקות והיא משגעת!!!

מהכרות לא קצרה בינינו, אתם יודעים שאעדיף, כמה שניתן, להכין בבית, בעצמי, כמה שיותר וכמה שאפשר.
כשהפתרונות נמצאים ואפשריים, השליטה בידיינו, על איכות המנות והאוכל שנבשל ונכין,
תמיד נדע מה שם בפנים.
נכון, נדרשת מאיתנו הערכות וגם זמן מטבח, אך אם גם אותו נארגן היטב, נוכל להוציא תחת ידיינו אין ספור פתרונות וייעולים מפעימים, בחיי.

לביבות גבינה טבעוניות, מקושטות באוכמניות, בליווי קונפיטורת פירות יער מטריפה ובריאה

המתכון:


המצרכים:
כוס קמח כוסמין
1/2 כוס קמח שיבולת שועל
1 כף בהריון קמח אורז/טפיוקה/קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית חומץ
1 כוס גבינת סויה ביתית נטרלית או מתקתקה
1 כף שמן קוקוס נוזלי
1 כפית תמצית וניל איכותית
3/4-1 כוס חלב קוואקר או שקדים
1/3 כוס סירופ מייפל אמיתי אורגני
תוספות: מה שאוהבים או בנמצא☺אוכמניות, צימוקים, פתיתי קוקוס, שוקולד צ'יפס…

ההכנה:
בקערה אחת לערבב את המצרכים היבשים, בשנייה את הרטובים, את החלב הצמחי בהדרגה ולפי הצורך
.לשלב בינהם, לבדוק אם יש צורך בתוספת של עוד חלב צמחי.העיסה אמורה להיות בסמיכות של בין פנקייקס לבלילת מאפינס.
להוסיף את התוספת שבחרתם.לא להרבות בעירבובים, כדי להשאיר את העיסה מלאה אויר ובועות.
לחמם מחבת נון סטיק, אני משתמשת במחבת קרפים.כדי לקבל לביבות חמודות ועגולות, ניתן ליצור אותן בתוך רינגים, כך הן מקבלות גובה ונשמרת הצורה העגולה, לא חובה בכלל.
לטגן עד הזהבה בשני הצדדים.
להגיש עם קונפיטורת פירות יער הורסת בטעמה ובקלילות הכנתה!!!

שתפו עם יקרים, עם חברים שבטח גם אוהבים!
הצטרפו לדף הפייסבוק של 'דובדבנים של טעם', להיות חלק מההתרחשויות.

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה

Pin It on Pinterest