רסק תפוחים,
בחיי, לא עלה על דעתי להעלות פוסט על רסק תפוחים…
אני חופרת תכינו בבית תכינו בבית,
אז כן,
תכינו בבית,
כתבו לי נשים, כתבו אמהות ושאלו,
איך,
אז בבקשה וסליחה שלא העלתי זאת מזמן.

ביתי, טבעי, ללא שום תוספות לא ראויות וטעמי מתכת ולוואי.
רסק תפוחים, הוא 'כלי עזר' פנטסטי, פשוט, בריא בהכנת אוכל טבעוני,
אם באפיה, כמרכיב 'מדביק' בעוגות ועוגיות,
יכול אפילו להחליף את השמן במתכון,
אם בקינוחים,
בפנקייקס, לביבות ועוד…
מקנה תוספת לחות ואווריריות.
תכינו כפול שלוש,
זו נשנשנת קינוחית מפנקת ביותר, עם פירות טריים/ מיובשים או בלי.
רק אחרי שתכינו אותו, תזכרו בטעם האמיתי הזה ולמה כדאי להכין אותו בבית…
ולתינוקות המקסימים…

קבלו מתכון בסיסי, צפו שתי דקות בסרטון שהכנתי לכם ב מ י ו ח ד !

3 תפוחים, כל אחד מסוג אחר…כי זה מה שהיה, קלופים, חתוכים לקוביות.
1/4 כוס מים
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית אבקת תרמיל וניל
קצת מיץ לימון טרי

את כל המרכיבים לסיר קטן,
לבשל על אש בינונית קטנה,
בערך 15 דקות,
עד שקוביות התפוחים רכות רכות.
לקרר מעט,
להעביר לצלחת עם הנוזלים שנותרו בסיר.
למעוך עם מזלג, טוב טוב.
לטפטף כמה טיפות של מיץ לימון טרי ולערבב היטב.
להעביר לצנצנת זכוכית נקייה.
להכניס למקרר.
מחזיק עד כשבוע, רק אם תחביאו אותו עמוק עמוק בפנים…

Pin It on Pinterest