חלב שקדים טבעי ומזין,

לשתות אותו ככה כמו שהוא,

להוסיף לקפה,

להכין איתו שוקולטה,

לעוגות ומאפים,

לסחלב,

לארוחת מוזלי,

פנקייקס ועוד ועוד…

חלב שקדים, מהווה תחליף צמחי לחלב מהחי.

כשאנחנו מכינים חלב שקדים ביתי, אנחנו יודעים בדיוק בדיוק מה יש בו בפנים.

ההכנה הביתית מצ'פרת אותנו בהוזלה משמעותית של המוצר הסופי, מצ'פרת פלוס פלוס בכך שיש לנו בחירה ושליטה על איכות חומרי הגלם שנבחר להשתמש ומכאן כמובן לתוצר סופי בריא ומזין.

הבנו והחלטנו ששווה לנו להכין חלב שקדים ביתי, ניקח בחשבון שניתן להכין ולשלב אותו בבישול, אפיה וכמובן לשתות אותו כמו שהוא.

לשמחתנו החלב שנכין הוא טבעי ו'נקי' משאר תוספים, שחיי המקרר שלו יחסית קצרים.

עם תכנון מהיר מה נוכל להכין איתו ובעזרתו, נזכה בניצול מלא של ההשקעה שלהו.

נוכל לבחור תוספת טעמים, סמיכות לפי טעמנו.

 

1 כוס שקדים טבעיים אורגניים מושרים לילה במים פושרים וקלופים

3 כפות סירופ מייפל אורגני

חצי כפית מקל וניל טחון

2-3 תמרי מג׳הול מגולענים 

3 כוסות מים

לטחון הכל יחד בבלנדר כמה דקות, עד שמתקבל חלב, מעט סמיך וריחני.

לסנן אל תוך בד חיתול שיושב לו בתוך מסננת, לחלוב היטב עד הטיפה האחרונה…

למזוג לכלי/בקבוק נקי.

לשמור בקרור כ 4-5 ימים.

* לנער את הבקבוק לפני השימוש.