בלבבות או ב❤יבות???
אין על ❤יבות!
קבלו פתרון קל, מגוון, בריא, טעים, ללא גלוטן, כמעט ללא שמן.
❤יבות אפויות בתנור, בטורבו, 3 תבניות וסגרתם את פינת ה❤יבות.
כל תבנית עם ❤יבות בצבע ובטעם חדש.
לא נראה לי שיהיה מי שיסרב, גם הקטנטנים,
אם לא את הכתומה, יש את הירוקה או הסגולה
ובכל אחת מה❤יבות, מגוון ירקות, ירוקים, צבעים, חלבון איכותי, טעם, קצת פחמימה,
ים מינרלים וויטמינים.

כולנו שוברים את הראש מדי יום,
מה נכין, איך ומה ליד, האם יש מספיק מזה, האם אכלו הקטנטנים מה שצריך,
האם הגדולים שבעים ומרוצים,
ירקות ירקות ירקות
חלבונים חלבונים חלבונים
פחמימות טובות בחייאת

קחו לכם את הפתרון החביב והטעים
והעשירו את היום בכל טוב.

בהרבה מהפוסטים ששיתפתי בבלוג,
אני ממליצה על שילוב וגיוון של מיני חומרי גלם 'משונים'
שגררו שאלות, אבל מה הבעיה עם זה ולמה לשלב שניים/שלושה אם אפשר אחד, פשוט ובלי בלאגן…
זו הפאונטה, להרוויח 'מחבוא' לדברים טובים יותר, מזינים יותר ולא פחות טעימים.
ברור שיש צורך להתרגל לשינוי ולכן עושים אותו בהדרגה, בהקשבה ובאהבה!

הרעיון הפעם הוא גם ייעול, הכנה מהירה ולהצליח להוציא 'כמות' נכבדה של לביבות טריות ומפנקות
וכאן נכנס לתמונה, ידידינו הפודפרוססור,
שעושה בשבילנו כמעט את כל העבודה.
ל 3 קערות נעביר את הירקות המגוררים.
לכל קערה את הירקות שלה,
לכולם את אותה 'בלילת בסיס'
ותיבול לפי טעמכם…
אני כמובן אציע את שלי.

למתכון :

ל❤יבות הסגולות :
2 סלקים קלופים
1 בטטה קטנה קטנה קלופה
1 תפו"א קלוף
1 כוס בצל ירוק קצוץ כולל הלבן קצוצים דק דק
תבלינים: פלפל שחור טחון טרי, אבקת שום, מלח עשבים, כורכום, מעט פפריקה מעושנת

ל❤יבות הירוקות :
1 כוס פרחי ברוקולי טריים
1 כוס עלי מנגולד/תרד קצוצים
1 זוקיני גדול/2 קטנים
1 תפו"א
1 כרישה נקייה וקצוצה דק דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
תבלינים: מלח עשבים, פלפל שחור טחון טרי, טימין מיובש

ל❤יבות הכתומות :
1 1/2 כוסות דלעת קלופה
2 גזרים גדולים קלופים
2 ארטישוק ירושלמי קלוף
1 תפו"א קלוף
1/2 בצל קצוץ דק דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה
תבלינים: פתיתי צ'ילי, פפריקה מתוקה, תערובת קארי, כורכום, מלח עשבים

לגרר ולקצוץ את הירקות בפודפרוססור, לפי הסדר והקערות.
לכל קערה להוסיף:
2 כפות שמן זית
1/2 כוס קמח עדשים/אפונה
1-2 כפות מים בהתאם לצורך
התבלינים

לערבב היטב היטב את הירקות עם שאר המרכיבים, למניעת גושים והדבקה טובה.
לתת מנוחה של 1/2 שעה.
לחמם תנור ל 200 מעלות.
לרפד תבניות בנייר אפייה, לשמן אותו.
לערבב שוב את הבלילות וליצור את ה❤יבות.
להבריש/להתיז/לרסס מעט שמן מעל כל ❤יבה.
להכניס לאפיה של 20 דקות או עד שהן זהובות ומריחות.

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה

Pin It on Pinterest