עלי

דובדבנים של טעם – אוכל שטבעי לאהוב

שלום, שמחה לארח אותך במטבח שלי
ולחלוק אהבה משותפת ל'אוכל שטבעי לאהוב',
נעים מאד, אני עדי שפירא,
אמא לשניים משהו-משהו,
וגם אבא שלהם משהו-משהו.

הגעת לבלוג שטבעי לאהוב כשאוהבים אוכל שטבעי לאהוב.
בבלוג הזה נמצא הלב שלי.
הדובדבן בקצפת של המטבח שלי.
אפשר ומותר להרגיש פה בבית.

להשתתף באהבה שלי ליצירה ורקיחה,
לאוכל ובישול,
לריחות, טעמים, צבעים ודובדבנים.

מה עושים פה?
מערבבים, מאחדים, מחממים, טוחנים, מנביטים.
מכירים חומרי גלם חדשים
צמחים ותבלינים
טועמים עם כל החושים
ובתשוקה והשתאות
יוצרים.
יוצרים מוצרים לבריאות הגוף והנשמה.

אני חולקת איתך באהבה מהידע והניסיון
שניצברו להם במהלך השנים בבית המרקחת הפרטי שלי.
השנים הרבות, יש לומר, כאמא, כמרפאה טבעית.

אפשר למצוא פה סודות טבעוניים, ומאכלים משמחים,
כולם כולל כולם מחומרי גלם טבעיים.
את החי אני מעדיפה להשאיר בטבע,
פה פוגשים את העושר והמיגוון העצום ומעורר ההשראה שמציע העולם המרתק של הצומח.
עולם שמאפשר לנו ליצור – לבשל, להקפיץ, לאדות, להקציף ולאפות אוכל טעים, מזין, עשיר, מגוון, בעל ערכים תזונתיים משמעותיים בהתאם למה שהגוף שלנו גם אוהב וגם צריך.
או כמו שאומרים – אוכל בריא.
ולא רק בריא גם נאה ומרנין לב, מעורר תיאבון וחושים.

מתחום הנטורופתיה והרפואה המשלימה
אני מביאה אל המטבח את העבודה עם חומרים מהטבע ותזונה טבעית מבריאה.
מבריאה אותך, את בני המשפחה ובכלל ומתייחסת לשינוי ושיפור איכות החיים.
מתחום הסיעוד בניתי את תחילתו ובסיסו של תהליך הלמידה והיצירה שלי.
מתחום המיילדות הטבעית,
כדולה, שאבתי את ההשראה ליצירת מרחב של ילודה – הענקה, נתינה, אהבה והקשבה.
מהנדודים בארץ ובעולם והמפגש עם תרבויות הבישול המגוונות העשרתי את 'סל' חומרי הגלם, שיטות וצורות ההכנה והגשת האוכל.
משנות אמהות וכבעלת משפחה
למדתי להפיק מחומרי הגלם השונים את מירב הטעמים, בהתאם להעדפות של כל אחד מבני הבית.
את הידע הזה שהצטבר במהלך השנים בקליניקה, בחדרי הסדנאות, בשיחות הייעוץ וב"מעבדה" במטבח אני שמחה לחלוק איתך פה.
המון תשובות להמון שאלות של אנשים בדיוק כמוני וכמוך,
שאוהבים אוכל שטבעי לאהוב,
שלך באהבה,
עדי

ועוד מילה בנימה אישית:
לא לבננה
כן לסלק
מה לעשות? בננות אני לא אוהבת…

Pin It on Pinterest