מהממות הלחמניות האלה,
הכל לתוך קערת המערבל,
רק אותה נלכלך וגם זה ממש בנחמדות.
התוצאה לחמניות ענניות,
כמה התאפקתי,
רכות וכל ביסצ׳יק מקשה לעצור מלהמשיך לבא…
אז זה טוב או לא??????

הטעם של לחמניות גבינה…כאלו של פעם,
תאמינו לי לא צריך כלום בתוכם,
אבל אפשר, ברור,
מתוק, מלוח, רק ממרח עדין…פרוסת אבוקדו ועגבנייה.

לדואגי מחסור בחלבון, אל דאגה,
יש בהן גם את זה.

קערה אחת מלוכלכת,
שתי דקות הכנה,
3 מרכיבים עיקריים
ולחמניות תענוגיות, חלומיות, מזינות

שנים מכינה אותן,
סורי, שרק עכשיו משתפת, יש כל כך הרבה שאני רוצה לשתף, רעיונות, פתרונות, מלא טיפים,
ומעט יחסי של זמן…
הבוקר, כמו הרבה בקרים של תחילת שבוע,
גם הבוקר גיליתי, כן, גם לי זה קורה
והרבה,
שאין לי מה לשלוח עם הילדודס, ליום עמוס, ארוך, עם מבחנים,
עם שעור שחיה באמצע,
עם קור עמוק…
תרמוס חם עם צ'אי, חטיף אנרגיה, פירות, ירקות שנשארו ויאללה את הלחמניות הכי מהירות הכנה, פשוטות, מזינות, מפנקות…

למתכון : ( 6 לחמניות בינוניות)

2 כוסות קמח כוסמין
2 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום
3/4 כפית מלח עשבים/הימלאיה
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חלב שקדים/אורז/מה שיש…
200 גרם טופו רגיל

הכנה :

לחמם תנור ל 200 מעלות.
לסנן את הטופו, להעביר למיכל מעבד מזון, הפודפרוססור, להתחיל לטחון את הטופו, בהדרגה להוסיף שמן זית, חלב צמחי, מלח, את הקמח ואבקת האפיה.תוך דקה שתיים, הבצק מתכדרר
לכדור.זה הזמן לעצור את עבודת המעבד

להמשיך בלישה עדינה, בין כפות הידיים, לדקה.
להוריד את חום התנור ל 180 מעלות.
לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה.
לחלק את הבצק ל 6 לחמניות או לכל גודל נחשק אחר…
לכדרר יפה ללחמניות, מעט לשטח.
את חלקן הנחתי בתוך רינגים (הבדלים…בתמונה).
לשמן במעט שמן זית את הלחמניות ולקשט בשומשום, עשבי תיבול מיובשים, פפריקה…
לאפות כ 25 דקות, עד שמזהיבות מעט, רכות מבפנים ועשויות היטב.

** ובלי קשר לשבועות, קצת לאחריו, ב 8/6, מורן צמרת מהבלוג VeganHightechMom ואני, מזמינות אתכם להשתתף בארוע פופ אפ, ערב חד פעמי, מפיקות מסעדה לארוחה אחת ומיוחדה, טבעונית, צבעונית, מפנקת, מלאה באווירה, אלכוהול ונוף משגע, פרטים בקישור הבא : מ ס ע ד ת פ ו פ א פ לערב אחד יחיד ומיוחד!