בורגר ירוק מפוצץ חלבון מהצומח ללא גלוטן טבעוני ואפוי בתנור

ארוחת סנדוויץ׳ סופר דלוקס בירוק עז להתחיל את השבוע בירוק – נותן תקווה
כי ירוק עושה את כל ההבדל, מקווה
יש לנו פוסט חשוב ועמוס.
מה יש לנו פה היום?
ג׳בטה איטלקית ללא גלוטן טבעונית וסופר איכותית ומשובחת
בורגר חלבון ירוק עז ולעד שיש בו הכל חלבונים מהצומח ירקות וירוקים – ללא קמח, אפויים ומה זה טעימים
ממרח ירוקים באגוזים – הרבה יותר ירוקים מאשר האגוזים וזה טוב לנו

אני שמחה מאד מאד להזמין אתכם – כל אחת ואחד לסדנת זום – סדנת אפייה משובחת ללא גלוטן וטבעונית – ביום שישי הקרוב 8/3/24 בשעה 10 בבוקר.
סוף סוף לחמניה כמו שצריך, סנדוויץ' משובח, ארוחת בוקר משמחת, כריכים לבית ספר ולעבודה, מאפה בוקר, פינוק לחג ועוד, יש יש יש
ללמוד את רזי האלכימיה המורכבת אך לגמרי אפשרית
איך להכין אחת ולתמיד מאפים מתוקים ומלוחים בסופר איכות טעם מראה והכי הכי חשוב – בריאות!
נפתח לנו מרחב של למידה – איך למען השם – מביאים את האפייה ללא גלוטן וטבעונית כך שבאמת נצליח להגיע לתוצאות משביעות רצון, מרגשות – כן כן, בריאות טעימות ושלא נרגיש שחסר לנו.

להבין שזה לגמרי אפשרי – זו לא גזירת גורל – ללא ללא ללא – ולהפוך את האפייה לכן וכן וכן. כן טעימה ומפנקת,
כן מגרה ומפתה, כן בריאה ומזינה, כן אסתטית ומשמחת.

אתם תשארו בטרנינג, לא צריך לחפש חניה, נאפה יחד, נלמד נתנסה, ונכין תוצרים ששווה ללמוד אותם אחת ולתמיד כמו שצריך – זה נשאר אתכם לעד.
יהיו מתכונים, יהיו חומרי גלם איכותיים, תיהיה אלכימיה – יחד נלמד לחבר וליצור מהם מאפים הכי הכי מפנקים שווים טעימים.
לקרוא עוד על הסדנה תלחצו על הקישור הבא: סדנת זום – אפייה ללא גלוטן וטבעונית 8/3/24

לסרטון הסדנה, לחצו על הקישור הבא: הסדנה
להרשמה שלחו לי הודעה – מחכה לכם!

הג׳בטה המהוללה עומדת להיות חלק מתפריט הסדנה בזום – אפייה ללא גלוטן וטבעונית, בשישי הקרוב ה 8/3/24 – איך לעזאזל אופים ג׳בטה ועוד מגוון מאפים מלוחים ומתוקים שאנחנו חייבות אותם ביום יום בשבת וחג
נכין לחמניות מצופות גרעינים, דונאטס משגעים, פחזניות, פיצה ועוד פינוקים, ב ו א ו ‼️ תהיה הקלטה, קובץ מתכונים, קבוצת תמיכה ושקט איכותי לעד.

בורגר ירוק מפוצץ חלבון מהצומח ללא גלוטן טבעוני ואפוי בתנור
בורגר ירוק עד – שישאר אתכם לתמיד, בואו נכין, מה צריך:
2 קישואים קשים וטריים
200 גרם טופו קשה
בצל סגול/לבן בינוני
כוס אפונת גינה צעירה קפואה – להפשיר לקראת ההכנה
כוס ירוקים שאתם אוהבים
תבלינים – מלח עשבים ופלפל חובה – השאר שלכן
איך מכינים:
נגרר קישואים דק, לא לסחוט, ישר לקערה, נטחן אפונה, טופו וירוקים בבלנדר חזק או במעבד מזון
נעביר את הבלילה הירוקה לקערה, נתבל טוב, נערבב טוב טוב, ניתן לבלילה לעמוד כמה דקות
נחמם תנור ל 200 מעלות
נרפד תבנית בנייר אפייה אקולוגי נבריש עם טיפה שמן זית, נכין את הבורגרים בצורה שהכנתי שיתאימו לסנדוויץ׳ או כקציצות/לביבות מה ואיך שאתם אוהבים או שמתאים היום.
לטפטף טיפה שמן זית מעל כל אחד/אחת
להכניס לתנור החם – להוריד ל 190 מעלות ולאפות עד הזהבה – כמה זמן ?
לקח לי 23 דקות – תלוי גודל ועובי צורה ועוד – עד שאפוי וזהוב
וישששששש, איזה כייף

ויש לנו גם ממרח ירוקים ואגוזים :
2 חופנים של עשבי תיבול טריים מה שאוהבים – כוסברה, רוקט, פטרוזיליה, בצל ירוק עירית, בזיליקום, שמיר…
1/2 כוס מיקס – שקדים וקשיו
קצת מיץ לימון, מלח עשבים, צ׳ילי, שן שום כתושה
איך ?
לטחון למשחה ירוקה בבלנדר חזק או במעבד מזון

מחכה לפגוש אתכם ביום שישי הקרוב בסדנת הזום: סדנת אפייה ללא גלוטן וטבעונית בזום