גרנולה מלוחה ומתובלת, נטולת גלוטן, עם פיצפוצי קינואה, מיקס גרעינים ואגוזים, בתיבול מפתיע, מוקפצת במחבת
גרנולה מלוחה ומתובלת, נטולת גלוטן, עם פיצפוצי קינואה, מיקס גרעינים ואגוזים, בתיבול מפתיע ועוד דברים טובים.
גרנולה פיקנטית, משדרגת כל שכזו.
5 דקות עבודה ויש צנצנת מפנקת, עם גרנולה משגעת, מפתיעה ומעשירת כל,
מוקפצת במחבת.
לפעמים מה שחסר, זה עוד טוויסט לסלט חסה פשוט, לסלט ירקות קצוץ, ליוגורט, להגשה על/עם מאפים, לתבשיל קינואה או כוסמת…
אפשר להכין כמות, אפשר פחות.חמש דקות עבודה, עם איזה אגוזים שיש, עם גרעינים שאתם אוהבים, תוספת מתקתקה, תיבול כזה או אחר.
הפתעת הגרנולה היא מכופלת, אולי משולשת,
נטולת גלוטן, הבסיס לגרנולה הוא לא אחר מאשר פצפוצי קינואה קטנים ומתוקים, שתכינו אותם בצ'יק.
היא מוקפצת במחבת, כמה דקות והיא מוכנה!!!
היא פיקנטית ומעניינת בטעמים וניחוחות.
כן אפיה, לא אפיה, לא חימום, השריה…הנבטה…הרבה בלאגן סביב.
יש את הרצוי ויש את המצוי.
הרצוי, להשרות אגוזים ושקדים, להשרות ואף להנביט גרעינים וזרעונים.
ושוב הכל חוזר להערכות, לתכנון.
השרייה, מעלה את החיות, את הזמינות, מנטרלת מה שצריך (כדוגמת החומצה הפיטית), שנמצאת באגוזים ובגרעינים,
ומשפיעה על ספיגת המינרלים והויטמינים במערכת העיכול, נוגדי החמצון ,החלבון בהם יהיה מזין וזמין יותר בתהליך הספיגה.
ניתן להשרות את שלל האגוזים והגרעינים, לשעתיים שלוש, לקלוף בקלות שקדים לאחר ההשרייה, לייבש היטב ולעבור לשלב הכנת הגרנולה.
הצ'יפור במתכון הזה, בדרך ההכנה של הגרנולה המוקפצת הוא בכך, שזמן ההכנה קצר, החום לא גבוה, באופן יחסי, ניתן להכין בכמות קטנה וטריה.
לשנות תיבול, להעשיר בסוגי גרעינים ואגוזים,
ולקחת מהם קופסה קטנה לרגעי נשנשת נעימים.
גרנולה מלוחה ומתובלת, נטולת גלוטן, עם פיצפוצי קינואה, מיקס גרעינים ואגוזים, בתיבול מפתיע, מוקפצת במחבת
המתכון:
המצרכים:
1 כוס פצפוצי קינואה בהכנה ביתית
כוס וחצי מיקס מתוך רשימת האגוזים/גרעינים/לבחירתכם:
אגוזי מלך חצויים
שקדים, שלמים או חצויים
גרעיני דלעת
גרעיני חמניות
שומשום מלא
קשיו
צנוברים
קוקוס צ'יפס
חופן עגבניות מיובשות טבעיות, פרוסות לחתיכות דקות
לערבב היטב את 4 המצרכים לכדי משחה, ללא גושים.
כשקר, להעביר לצנצנת זכוכית נקייה ויבשה.
עדי הי,
תוכלי בבקשה לשלוח איך מכינים פצפוצי קינואה בהכנה ביתית?
הי חווי, הכל הכל הכל מפורט בפוסט.שווה לקרוא!
היי
לא מכירה פסטת מיסו בהירה. אשמח להסבר ומה אפשר לשים במקום ?
תמונות נפלאות ובטח גם הטעם
תודה
הי הלית, מיסו, משחת מיסו למרק מיסו מכירה? אז יש כמה סוגים, אחד מהם הוא הבהיר.בכל מכולת אסיאתית ובכל סופר שיש בו מוצרים מן המזרח.
ניתן להמיר בעוד כף או שתיים רוטב סויה.
תודה רבה!
הי עדי.
החטיפים נראים מעולים (כמו כל הדברים שאת מכינה❤️).
האם את ממליצה להשרות קינואה, ליבש ואז להכין ממנה פצפוצים או להכין אותה ללא השרייה?
הי יקרה, תודה, תהני! האמת לא ניסיתי, לא בטוחה מצב הלחות שתחוותר בהם.אפשר לנקות אותה, במסננת דקה, לנער ליכלוך מיותר אם יש.