דונאטס שקדים – מ 3 מרכיבים ! טבעוני, ללא גלוטן וללא קמח – פתרון מזין וטעים לקופסת האוכל
דונטס שקדים מ ט ו ר ף
3 מרכיבים
ויוצא הפלא הזה
🍃Gluten-free
🍃vegan
🍃flour-free
🍃super healthy
מתכון ראשון בבלוג עם 🍌
בואו לפרגן😊 למה ככה?
🍌🌱היא נהדרת נהדרת
אני מבטיחה מעכשיו עוד ועוד כי אין עליה הגברת 🍌

יש לי קוף אחד גדול בבית – אוהב בננות איך לא,
עד כה לא העזתי, שלא תבינו לא נכון, הלוואי והייתי יכולה להנות מהן, גם.
אבל לא.
לא לאכול, כמובן, לא להכין, מזל שעדיין קונה אותן לקוף שלי.
הן מזינות, הן כלי עזר ושידרוג בלתי רגיל בתפריט הבריא והטבעוני בפרט.
אז גאה בעצמי, שהתעלתי מאד מאד, והכנתי דונאטס מ ט ו ר פ י ם !
הכי הכי בריאים ומזינים, בסיס המתכון 3 מרכיבים, המתקה רק אם אתם מאד מאד מאוהבי המתוק תוסיפו קצת סילאו טבעי, ואם בא לכם נגיעות שוקולד, תוסיפו אבקת קקאו משובחת או קצת שוקולד צ'יפס טבעוני.

תראו את הצרעה המתוקה, קפצה לבקר, נו איך לא…
בואו נעבור למתכון.

דונאטס שקדים – מ 3 מרכיבים ! טבעוני, ללא גלוטן וללא קמח – פתרון מזין וטעים לקופסת האוכל
4 דונטס גדולים ומשביעים

המתכון:
2 בננות בשלות
1/2 כוס חמאת שקדים
1/2 כוס שקדים גרוסים דק/ קמח שקדים
אופציונלי:
2 כפות סילאן טבעי לאקסטרה המתקה – תטעמו לפני
1 כף אבקת קקאו איכותית/1/3 כוס שוקולד צ'יפס

איך מכינים?
לחמם תנור ל 180 מעלות.
לשמן תבנית דונאטס.
בקערית למעוך את הבננות, להוסיף את שאר המצרכים. למעוך היטב את העיסה כדי שלא יהיו גושים.
אפשר לשחק עם האופציות, להוסיף רק לחלק, או לחלק מהעיסה, כך יצאו חלק בהירים יותר חלק שוקולדים יותר.
להעביר את העיסה עם כף, לתבנית השקעים, לא לשכוח לשמן! חשוב כדי להקל על ההוצאה.
למלא את השקעים, כמעט עד הסוף.
לאפות 15 דקות, עד שהם יציבים ומעט זהובים.

תהנו!!!

לעוד מתכוני דונאטס שווים, מלוח ומתוק נוסף:
דונאטס טבעוני מלוח, פיקנטי, מקמח כוסמין מלא – מהיר הכנה, ללא שמרים

דונאטס טבעוני – מתובל, אפוי, עשוי מקמח כוסמין מלא, המתקה טבעית ומעט מעט שמן איכותי – נפלא גם לראש השנה