הכי בריא, הכי מהיר, הכי חזק,
וופל טבעוני,
מרכיב אחד בסיסי,
יש הכל במנה הזו!

הקלאסי המוכר, יחכה רגע בצד,
מה דעתכם על ארוחת וופל,
בול פגיעה בכל זמן,
לצרכני ארוחת בוקר,
לארוחת צהריים מהירה ועשירה פיצוצים,
ברור שברור שמתברג פנטסטי לזמן של ארוחת ערב,
הקיצ קוצ יאללה.
איזה פרצוף יעיז לא להעלות חיוך שמח פלוס מרוצה.
נשבור גבולות ומחסומים, נגיש מלוח ולאחריו מתוק לקינוח?

הפעם על הכוונת,
ה כ ו ס מ ת !!!!
תמיד כשמוזכרת הכוסמת, אנשים נזרקים להם אי שם אחורה אל זכרונות דודהסבתא,
לי אין כאלו.
את הכוסמת למדתי 1 לאהוב 2 לבשל אותה 3 שייצא ממנה משהו טעים
לפני 22 שנים, כשהזדקקתי להכנס ל׳מבצע כוסמת׳ לניקוי גוף בעקבות ענייני בריאות,
למדתי אותה טוב טוב כמו שאומרים…10 שנים איימה הגברת מאי שם הפינה במזווה,
עד ששוב הידקנו יחסים ולמדתי ולימדתי אותה שאפשר כך אך לגמרי אפשר גם אחרת.
היא הפכפכה ומשתנה, זה מה שמיוחד בה.
אנחנו רגילים להתייחס אליה כאחת ממשפחת הדגנים, אך היא בעצם זרע, זרע של פרי.
אין כמוה כחומר גלם ליצירה במטבח הבריא.
בריאה בריאה, נטולת גלוטן,
עשירה במינרלים כמו מגנזיום, נחושת, מנגן, סידן ואפילו ברזל.
יש בה כמות לא מבוטלת של חלבון והיא עשירה בסיבים תזונתיים שמסייעים בתהליכי הרזיה ובאיזון רמות הסוכר.
ממליצה על הכוסמת הירקרקה ולא החומה.הירקרקה היא נאה ולא עברה תהליכים מקדימים של חימום ובישול.
לאוהבי הכוסמת ולנמנעים, בול פגיעה,
למתנגדים, תנו צ׳אנס!
הכי בריא הכי מהיר הכי חזק
נפלא לארוח
עוד תשמעו ממני וממנה, יש הכל במנה!

*** כדאי ורצוי לרכוש מכשיר מיוחד וספציפי לוופל.מהר מהר בדקתי מחירי שוק בארץ וניתן לרכוש אותו במחיר חביב בין 95-150 ש"ח.

שלוש מותק של אופציות: הקלאסית, ׳הארוחה׳ והקינוח.
לכו על כולם, נסו,
פשוט שזה פשוט שזה לא בסדר שלא הכנו עד היום…

ה'ארוחה', אופציה מהממת וירקרקה, בתוספת פרחי ברוקולי, אפונת גינה ובזיליקום.

ה'קינוח', בתוספת אבקת קקאו, המתקה ושוקולד צ'יפס

והקלאסית…

המתכון הבסיסי :
מהכמות הבסיסית מתקבלים בין 8-10 וופלים בינוניים.
אם בתוכנית להכין גם ׳ארוחה׳ וגם מתוקים, תגדילו את הכמויות בהתאם.

1.5 כוסות כוסמת ירוקה מושרת ללילה במים חמים, מסוננת
0.5-1 כוסות חלב שקדים
1 כפית א.אפיה ללא אלומיניום
0.5 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
1 כפית שמן קוקוס

אופן ההכנה :

לטחון הכל יחד לבלילה קרמית, משהו בין פנקייק לבלינצ׳ס, את החלב ממליצה להוסיף לאט ובהדרגה.

לקלאסית,
לבלילה הבסיסית להוסיף:
1 כפית תמצית וניל איכותית, 2 כפות סירופ מייפל/סילאן, ניתן להגיש עם אבקת סוכר ביתית.

לקינוח,
לבלילה הבסיסית להוסיף:
1 כף אבקת קקאו, 3 כפות שוקו צ'יפס או קוביות שוקולד חתוכות, 2 כפות סירופ מייפל.

ל׳ארוחה׳,
לבלילה הבסיסית להוסיף:
פרחי ברוקולי מופשרים וסחוטים מנוזלים, אפונת גינה מופשרת, בזיליקום טרי קצוץ, מעט צ'ילי, מלח עשבים, גבינה טבעונית ביתית או קנויה לפי טעמכם.

לחמם את המכשיר, למזוג לבית הוופל מהבלילה ולבגור, עד שמזהיב או עד שהמנורה מהבהבת…
ב ת א ב ו ן !