טופו ממולא – כיסי טופו ממולאים בירוקים ואגוזים, אפויים בתנור
ל 4 כיסי טופו גדולים ונאים
המתכון:
לכיסי הטופו:
300 גרם טופו מוצק/מעושן, למי שאוהב, שטוף וספוג מנוזלים בעזרת נייר סופג
למילוי:
1 וחצי כוסות מיקס ירוקים: פטרוזיליה, בזיליקום, תרד בייבי, כוסברה
חופן אגוזים, פקאן, מלך, לוז, שקדים
מלח עשבים
1 כף שמן זית
1 שן שום
צ'ילי אופציונלי
לבלילת 'הדבק' :
1/2 כוס קמח אורז/קמח טפיוקה/קורנפלור/קמח שיבולת שועל/קמח כוסמין
1 כפית חרדל
מלח עשבים
צ'ילי
מים
לציפוי:
פירורי לחם ללא גלוטן/פירורי לחם מקמח איכותי/להכין לבד מלחם טוב שנשאר
שומשום מלא
שומשום שחור
מלח עשבים
טימין מייבש, אופציונלי
אופן ההכנה:
להכין את המילוי, לטחון הכל עם בלנדר סטיק, בלנדר או מג'ימיקס.לטעום ולתקן טעמים.
נכין את כיסי הטופו, לחתוך את הגוש ל 2 פרוסות גדולות ואותן לחצי.לפתוח כוס, בעדינות עם סכין חדה.לאט לאט להכנס עוד פנימה.אבל בעדינות.לא קורה דבר עם ניהיה חור, הכל נדבק בתהליך הסופי.
למלא כל כיס בתערובת המילוי, ממש ממש למלא את כל הכיס, עד למטה.
בצלחת עמוקה לערבב את חומרי הדבק, לסמיכות של פנקייק.מים רק כמה שצריך.
בצלחת נוספת לערבב את חומרי הציפוי.
לשים את הכיסים הדבק, בכל הכיוונים חוץ מהפתח.טוב טוב.עם האצבעות.
להעביר לצלחת לציפוי, שוב לעזור לתערובת להדבק לכל צד ואזור בטופו.
לחמם תנור ל 200 מעלות.
לשים נייר אפייה אקולוגי, לשמן בשמן זית, להניח את הכיסים המקסימים הללו, לטפטף שמן זית מעליהם.על כל הכיס.
להזהיב, אותם היטב.
להגיש לצד המילוי הירקרק שנותר🌿
שתפו, הפיצו, ותהנו💚
מוזמנים גם לשם: עדי באינסטה