2 מרכיבים,
מה 2 מה…
לחמניות מ ט ר י פ ו ת,
לא תאמינו לא,
מ 2 מרכיבים בסיסיים, השאר לבחירתכם…תיבול וזה😊
טחנתי גרעיני כוסמין לקמח,
בימינו אנו כן כן, טרי טרי, מה אכפת לי מה, עבודה של 3 דקות של הבלנדר וואקום שלי.
רוצים גם? להצטרף לקבוצת הרכישה עבור הקהילה שלי/שלנו? המשיכו לקרוא את הפוסט.
ועוד 2 דקות להכנת הבצק והתקבלו להן לחמניות,
קסם, לא פחות מזה.
הכי הכי הכי שאפשר טעימות, בריאות, משביעות, ללא שמרים, מלאות סיבים תזונתיים ומינרלים וויטמינים, שנשמרים בהן, יש בהם מנה הגונה של חלבון איכותי ומנה הגונה דגן נפלא.
חופש, ילדים, סנדוויצ׳ים, ארוחות בזק, הכנה בצ׳יק ויש!!!
תכניסו אותם למטבח, אתכם, שיכינו את הבצק, יכדררו ללחמניות עגולות, יגלגלו גלילים ויכינו בייגלס…
☘️ ת ע נ ו ג א מ י ת י ☘️
אתם מבקשים, שואלים, מתייעצים,
ואני מארגנת עבורכם,
קבוצת רכישה עבור בלנדר נפלא, במחיר מטורף שכמוהו אין!!!
הבלנדר, בלנדר וואקום.
אז קודם כל ממליצה תמיד לרכוש מוצר איכותי, מקצועי, שיש לו אמא-אבא בארץ, שיש למי לפנות.
כמובן שיהיה חזק מספיק, אך בד בבדגם שומר על ערכים תזונתיים של מה שנטחן בו.עד לפני שנה היה לי את האומניבלנד.
התלבטתי עם מה להתחדש,
הלכתי על בלנדר וואקום.
שמונע חימצון, זה אמיתי.זוהי פונקציה שנמצאת כבר בילד אין בבלנדר, מאיתנו לא מצריך דבר נוסף פרט מלטחון…
הטעם הצבע הטריות זה עולם אחר.הוא קל, נוח להזיז אותו ממקום למקום, נוח לנקות אותו.
עשוי מחומרים ידידותיים.
מבחינתי, נותן מענה, לכל מה שאני צריכה במטבח.
מכינה איתו הכל, מטחינת קמחי קטניות, דגנים, אגוזים, גרעינים, כמובן גלידות ושייקים, ממרחים, גבינות, תערובות, פסטו ועוד…
הבלנדר ואקום כמו זה שלי,
בהנחה של 250 ₪, ע ב ו ר כ ם !
₪ 1640
במקום 1890 ₪.
כולל משלוח חינם שעלותו 30 ₪.
מי שזקוק לכזה, ממליצה, בחום!!!
אצלי הוא פועל לא כל יום, אלא כל היום!!!
היבואן מקסים, שזה חשוב,
יש למי לפנות, שזה קריטי מבחינתי.
ההנחה המהממת הזו, תישאר עבורכם, רק עד ה 15/7 !!!
כך שמי שזקוק לכזה,
זה הזמן וזה הרגע!
לקרוא עוד על הבלנדר ולרכישה, לחצו על הקישור הבא: בלנדר וואקום
לחמניות טבעוניות מקמח כוסמין מלא – 2 מרכיבים, השאר אקססוריז
המתכון:
המצרכים:
2.5 כוסות קמח כוסמין מלא טחון טרי/קנוי
1 כוס יוגורט סויה ללא המתקה (בהכנה ביתית/קנוי)
1 כף שמן זית
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
תבלינים: חופן עלי טימין, 1 כפית מלח עשבים, צ׳ילי קורט, ומאד משדרג 1 כפית תערובת תבלינים כמו פרובנס, איטלקי, מה שאוהבים.
שומשום/קצח/פרג/גרעיני חמניות/קוואקר גרוס, לפיזור על הלחמניות, אופיונלי
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 180 מעלות.
בקערה נוחה לערבב את כל המצרכים.
לא להתייאש זה מתהדק כמה דקות.
הבצק רך ונעים.
לחלק ל 7-8 לחמניות.ממליצה לא להכין אותם גדולות. הן מאד עשירות ומשביעות.משקל כל אחת בין 70-80 גרם.
לרפד תבנית בנייר אפייה.
לכדרר היטב את הלחמניות.
להניח בתבנית ולמעוך מעט, כדי לשטח אותן, ממש מעט.
להבריש בתערובת: שמן זית, חלב צמחי ומעט סילאן או סירופ מייפל.
להבריש היטב בכל הצדדים. לפזר מעל שומשום/קצח/פרג/גרעיני חמניות/קוואקר גרוס…
להכניס לאפיה בין 16-18 דקות תלוי גודל.
עד שהן זהובות ומוכנות.
לאכול אותן טריות, הכי כייף.
ניתן להקפיא ולהפשיר, כך הן שומרות על רכות ופינוק.
תהנו!
* נותרו שבועיים בלבד – לרכישה הקבוצתית של הבלנדר וואקום * כל הפרטים למעלה, בפוסט עצמו!
נראה מעולה, לא צריך שמרים?
תודה, אם היה, לא הייתי רושמת, אני מביאה פה משהו חדשני, פשוט ונטול שמרים.
חושבת שיעבוד עם טופו משי? אני מבלנדרת עם שמן זית ולימון?
למה לא?
את אופה על טורבו או אפייה?
טורבו