מאפה שיבולת שועל – סוג של דייסה משודרגת, ללא גלוטן, טבעוני – נפלא חם או קר
?מאפה שיבולת שועל – ׳קוואקר׳ משגע

דייסה אפויה משודרגת ומפנקת,
לוהט לימים קרים,
קר… להמשך?

טבעוני, ללא גלוטן, סופר מזין ובריא, הכנה מהירה ויש ועוד יש,
מאפה מפוצץ דברים טובים פשוטים וזמינים.

ארוחת בוקר או ערב, גם בין לבין, הבנתם כן? סערה? סופה? שלג? קר?
הנה לכם הפתרון!!!
סוגיית הדייסה, עולה ועולה, עם בואם של הימים הקרים, בעיקר, אבל ואבל גדול, גם בימים רגילים, דייסה, מרקמים, עניניים, אוהבים, לא סובלים, אני חושבת שהמאפה הזה, עונה על הרבה ממה שדייסה מביאה איתה.
המאפה הזה מושלם!!! אגזים קלות ואכתוב, שהוא אפילו מזכיר מעט מאפה גבינה, בן זוגי אמר כמו עוגת סולת…
תכינו עם כל תוספת נחמדת, שאוהבים, תוסיפי, אגוזים, שקדים, שוקולד צ'יפס, פירות אחרים, מה שיעשה לכם טעים ונעים, כשהבסיס איתן ומשובח.

מאפה שיבולת שועל – סוג של דייסה משודרגת, ללא גלוטן, טבעוני – נפלא חם או קר
מתאים לתבנית פיירקס קטנה/4-6 מנות אישיות

המתכון:
המצרכים:

1 כוס שיבולת שועל – קוואקר
1 כוס משקה צמחי (אני השתמשתי בחלב סויה)
3/4 כוס פירות יער
חופן אוכמניות מיובשות/ חמוציות ללא סוכר
1/2 כוס רסק תפוחים ביתי/ קנוי ללא תוספות
1/4 כוס סירופ מייפל טבעי – אורגני
(אגוזים למינהם, שוקולד צ'יפס, פירות נוספים, קינמון, שקדיה וכו – כראות ליבכם)

אופן ההכנה:

למיכל נוח לבלינדור קליל ומהיר, להכניס את כוס שיבולת השועל, הרסק, החלב, סירופ מייפל, לטחון קלות, לא צריך להיות חלק.
לחמם תנור ל 190 מעלות.
לשמן במעט שמן קוקוס את התבנית/תבניות.
להעביר את הבלילה הטחונה.
לפזר מעל את הפירות, את התוספות, לטפטף מעט סירופ מייפל.
להכניס לתנור החם, לאפייה כ 15-20 דקות.עד שהמאפה יציב, ומעט מעט זהוב.
זהו, האושר בפשטותו, בביסים קטנים ומחממים.

לעוד דייסות נהדרות, מגוונות ומזינות:
דייסה הודית משגעת, מיוחדת, מבוססת חלבון מהצומח, מתובלת וארומטית

דייסת קינואה – טבעונית – ללא גלוטן, מקושטת פירות, מתובלת בתמצית ורדים ווניל