קציצות – לביבות אפויות, מרכיב אחד סודי מטורף – הבסיס שלהן, ללא גלוטן, טבעוני, ללא שמן, ללא סויה
קציצות/לביבות יו ניים איט
מ מ ר כ י ב 1 ב ל ב ד
אתם תוסיפו ירקות/ירוקים שאתם אוהבים ותהיה לכם ארוחה משגעת, קלילה ומשובחת, חלבונית ומשמחת😊
בואו בואו לגלות עולם חדש של אוכל פשוט פשוט, נקי, טבעי, זול, זמין, קל ומהיר להכנה
תלמדו בסיס לקציצות שאיתו תוכלו ליצור עוד המון המון ארוחות ומנות שוות.
תקצצו סלט חתיך, טחינה ירוקה או יוגורט ליד ויששש. שימו אותן בסנדוויץ׳ חמוד, עם מלא ירקות טריים, ארוחה לגיטימית לגמרי ואפילו מפנקת, מלאו את קופסת האוכל לצד ירקות ודגן שאתם אוהבים, בקיצור עוד צעד קטן של אושר איכותי😊
יש לנו פה מנה סופר משובחת, חלבונית, מזינה.
קציצות/לביבות גאוניות. מרכיב 1 – שובב כל כך, יתפוס את מה שתבחרו להכניס לתוכו – ירוקים, ירקות ועוד.
זה הרעיון, זה התענוג, יאללה בואו נכין.

קציצות – לביבות אפויות, מרכיב אחד סודי מטורף – הבסיס שלהן, ללא גלוטן, טבעוני, ללא שמן, ללא סויה

המתכון:
המצרכים:

כוס וחצי שעועית לבנה מבושלת רכה רכה*מסוננת מנוזלים
אופציות להעשרה וגיוון: ירקות קצוצים דק דק, כולל בצל ירוק, שן שום, ירוקים קצוצים, חופן אגוזים קצוצים, תבלינים – מה שאוהבים
הכל פה לבחירתכם, מה שאתם אוהבים. מה שחשוב שהכל יהיה בכמות של עד כוס אחת.

איך מכינים?
מחצית מכמות השעועית המבושלת המרוככת! לטחון קלות בסטיק.
את השאר למעוך עם מזלג.
להוסיף את התוספות שבחרתם.
לחמם תנור ל 200 מעלות.
לרפד תבנית תנור בנייר אפייה אקולוגי.
להרטיב מעט את הידיים, לקצץ קציצות/ללבב לביבות, קטנות, גדולות, הכל הולך. לא מאד עבות.
להכניס לתנור, לאפות עד שהן יציבות וזהובות. זה יכול לקחת גם 25-30 דקות.
להוציא, לתת להן להתייצב – כן להתאפק…

הגישו עם טחינה ירוקה, או יוגורט סויה, סלט קצוץ, בסנדוויץ' עם ירקות טריים, בקופסת האוכל.

* אפשרי להשתמש עם שעועית מצנצנת, יש לשטוף ולסנן היטב.

תהנו

לעוד מתכונים משגעים מהירים ומעולים לקציצות ולביבות:
לביבות קישואים – שומר – הפתעה – טבעוניות ומשגעות, ללא גלוטן, ללא טיגון

לביבות כרובית טבעוניות סופר מזינות – עשויות מ 2 מרכיבים!!! ללא גלוטן, אפויות בתנור