

קרפ מטורף – טבעוני, ירוקקקקק, בתיבול הודי, ללא קמח, ללא גלוטן!
עם כל הכבוד,
ראיתם שיש,
שיתפתי שיש,
נחזור מעט לשיגרה, מאד לא שיגרתית, עד לבום הבא, עוד יומיים שלושה…
ועדיין…
מה אומרים בעניין ירוק ירוק?
קרפים ירקרקים, בניחוחות הודיים מטריפים,
עם פטריות ואפונה, בתיבול עדין דווקא…

יודעים מה ההישג הכי הכי עבורי?
שכל מה שאני נותנת לו מקום, דגש, תשומת לב, חשיבות,
משתלב נפלא עם תוצאה מפתיעה, לטובה כמובן.
תהיתי אם יאהבו את אלו הירקרקים🌿
וכבר שיתפתי
שקבוצת הביקורת שלי
היא לא סלחנית
היא מדוייקת
לא מתפשרת,
לפעמים זה נעים, לפעמים פחות.

התחלתי עם קחו, רק את הקרפ עצמו ותטעמו.
ביי.
סובבתי את הגב והלכתי…
הילד המאד גדול,
פער פה,
ת׳שמעי את מטרופה, אין לך גבולות…
הצעיר יותר, צעק… א מ א …
אז הנחתתי
לכל אחד צלחת עם שניים כאלו, ממולאים, עם יוגורט סויה ביתי.
הגדול, וואו מפתיע.
טעים ביותר.
וואלה🙏
הבא בתור, איזה כייף זה אימוש,
מה גם בריא כזה, גם טעים כזה,
או כמו שכבר הושמו המילים המצמידות שתיים מילים, בריאותיסטי ??? טיבעוניסטי ????

אז כן,
קרפים משגעים באמת,
עם התיבול, גם מי שאולי חששתם שלא, יתאהב ממש.
הקרפים עשויים עדשים, אדומות.לא קמח.סו סימפל.
הירוק ירוק הזה???
חופני כוסברה והשאר לטעמכם.
ללא גלוטן, נגיעת שמן זית, מפוצץ בחלבון צמחי.
ת ע נ ו ג !!!
כמה עזרים שווים וטובים במטבח והפכנו את העולם,
בקטן,
למיני מפעל, להביא את הקיימות הביתה.
למטבח.
להכין כמה שיותר, כמה שניתן, בעצמינו, בבית.
חלבים, גבינות, גלידות, ממרחים, תחליפי בשר, קמחים מכל מיני סוגי דגנים וקטניות.
קיימות במטבח,
אם לא עכשיו אי מתי?
היא קשורה בהכל, בהפחתת קניות, הפחתת שימוש באריזות, רכישה של מצרכים פשוטים, עם חיי מדף ארוכים, הוזלה… וכל זה לא דורש הפיכות ענק,
זה רגע לעצור,
טיפה לחשוב ירוק,
על הסביבה,
על הבריאות,
וסוויץ׳ קטן, יעשה הבדל גדול.
מכינה כל מה שניתן בבית.
לקהילה שלי, בעקבות פניות רבות, שאלות, מה טוב, למה ואיך,
אירגנתי הנחה שווה במיוחד עבור בלנדר וואקום, מצויין, תהנו:
בלנדר וואקום חדשני במחיר מבצע

קרפ מטורף – טבעוני, ירוקקקקק, בתיבול הודי, ללא קמח, ללא גלוטן!
המתכון:
המצרכים:
1 כוס עדשים אדומות
1 צרור כוסברה
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מלח עשבים
1 כפית שמן זית
למילוי:
1 בצל לבן קטן
2 כוסות פטריות שמפניון קטנות פרוסות
1/2 כוס אפונת גינה עדינה מופשרת
מעט מלח עשבים
אופן ההכנה:
להשרות את העדשים לכמה שעות.האמת שהפתיעו אותי, אחרי 7 שעות, במים…הם נבטו, הרווחנו!
בבלנדר חזק, לטחון את כל המצרכים, לבלילה חלקה עם מים, בכמות שתביא לטקסטורה של קרפים. עדיף דליל יותר מאשר סמיך.להוסיף לאט לאט ולפי הצורך.
לחמם מחבת נון סטיק.להבריש עם מעט מעט שמן זית את המחבת.
לקחת בערך חצי מצקת וליצור קרפ.ניתן להעזר בכף, עם הצד ההפוך שלה, כדי לפזר יפה ובצורת עיגול את הקרפ.
להזהיב מעט, להפוך לעוד שניה שתיים, וככה להמשיך עם כולם.
להכין את המילוי, לטגן במעט שמן זית את הבצל, עד הזהבה, להוסיף פטריות, שוב עד שהן זהובות, להוסיף את האפונה, את המלח.2 דקות, לערבב ולהוריד מהאש.
מה שנותר זה להגיש…למלא כמו שאני הגשתי, או לגלגל.מה שאוהבים.
להגיש עם יוגורט סויה או קרם פרש מתובלים באותם הטעמים שתיבלנו את הקרפים.
אם אתם מאלה שיורדים מהר מהר למטה למתכון,
אז עבורכם,
כותבת שוב על המבצע שאירגנתי עבורכם, הקהילה שלי לרכישת בלנדר וואקום, מוזמנים, להנות מהנחה ממש ממש שווה ובבלנדר נפלא:
בלנדר וואקום
