תחתיות קינואה קראנצ'יות – ממולאות סלט ביצות משגע – טבעוני, ללא גלוטן
אביב סביב, פסח מתקרב, ות'אמת, יש בי התרגשות, אחרי שנה וחצי, מגיעים לארץ, להיות, פשוט להיות עם כל האוהבים.
אוהבת את התקופה הזו, אולי יותר מכולן.
ילדת אביב (היו היתה), ילדת יומולדת, שנולדה בפסח.
עם אגוזים בכיסים.
זר של פרחים על הראש.
בגדים לבנים חדשים.
זה היה של פעם.
היום, בואו נכין יחד מטעמים לחג, ולא רק.

נכין יחד, מבחר מנות, חדשות ומשמחות.
כמו תמיד, בנגיעות מזינות, בדגש על מנות מרעננות, טעימות, שניתן להרכיב איתן אין ספור שילובים.
כמובן שללא גלוטן, והפשטות מנצחת.
והיופי בצלחת,
גם.
בואו נכין.

תחתיות קינואה קראנצ'יות – ממולאות סלט ביצות משגע – טבעוני, ללא גלוטן

ל 12 תחתיות – בתבנית שקעים

המתכון:
המצרכים:

לתחתיות:
2 כוסות קינואה מבושלת
חופן תרד קצוץ דק
חצי עגבניה קצוצה דק
1/4 בצל סגול קטן קצוץ דק דק
1 כפית שמן זית
מלח עשבים/המלאיה, פלפל שחור
1 כף קמח אורז/קורנפלור
לסלט 'ביצות':
200 גרם טופו מוצק
1/2 כוס סויונז ביתי/ מיונז טבעוני קנוי
1 כפית גדושה חרדל טוב
2 כפות מיץ לימון טרי
1/4 בצל סגול קצוץ
2 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
מלח, פלפל
1 כפית שטוחה מלח קאלה נאמאק
1 כפית שטוחה כורכום
1 כף עירית קצוצה

אופן ההכנה:
נכין את סלט הביצות. בפומפיה נגרר את הטופו, אחרי ששטפנו וסחטנו אותו מעודפי מים.
נוסיף את כל שאר המצרכים, נערבב היטב, נטעם ונתקן טעמים. נשמור בקרור. סגור!!! זה מריח בול כמו ביצה…
נעבור להכנת התחתיות:
נחמם תנור ל 200 מעלות.
נערבב את כל המצרכים בקערה.לערבב תוך כדי מעיכת הקינואה. לגרום לה להיות קצת יותר דביקה.
לטעום, אם יש צורך לתבל עוד.
נשמן תבנית שקעים.
נעביר בערך 2 כפות מהתערובת הדביקה לכל שקע.
נהדק היטב.
נאפה 15 דקות.
עד שהתחתיות, זהובות, קראנצ'יות.
להוציא ולתת להן להתקרר.

הרכבת המנה:
הכי פשוט, להוציא בזהירות את התחתיות האפויות, למלא בסלט הביצות בנדיבות.לפזר עירית קצוצה.
ולהגיש!!!

אפשר להכין מראש את הסלט כמובן, את העיסה לתחתיות, ממליצה לאפות באותו היום.להרכיב בסמוך להגשה.

—————————————————————————————————————————————————————————

משתפת אתכם במבצעים מהממים לחג – הזדמנות לרכישת מתנה סופר מפנקת🤩במבצע שווה ביותר!!!
– תבנית שקעים+תבנית אינגליש קייק
– סכין סנטוקו קרמית
לעצמכם, כמתנת חג, לאהובים, משהו שבאמת כולם זקוקים לו במטבח.
על התבניות 🌱לכם 35% הנחה עם קוד הנחה ממני: AS10 🌱
על הסכין – 50 ש"ח מתנה ועוד 10% הנחה עם קוד ההנחה ממני: AS10 🌱
כאשר מוסיפים מוצר לסל, ועוברים לרכישה – יש מקום להזין קוד הנחה ואז ללחוץ על "הפעל קופון" והמחיר מתעדכן.תוודאו כמובן שהמחיר המתקבל הוא לאחר ההנחה.אם יש בעיה תכתבו לי.
לינק לרכישת התבניות : מבצע 2 תבניות!!
208₪ ועוד 10% עם הקוד הנחה ממני, מטורף, ממליצה ממליצה בלי לחשוב פעמיים.
קצת על התבניות:
בתהליך הייצור של סיליקון פלטינה® של לורך נשזרת המתכת הבריאותית פלטינה לתוך הסיליקון. שיטה מתקדמת זו נותנת לתבנית האפייה תכונות של נון-סטיק לצד חוזק וגמישות בלתי רגילים ובנוסף, מונעת שחרור רעלים אל המזון גם בטווחי טמפרטורות גבוהים.
איכות התבנית מורגשת מיד ובאה לידי ביטוי בקלות האפייה ובתוצר מושלם של מאפים עוגות ולחמים. היתרונות בתבנית סיליקון פלטינה®: עמידות, גמישות, אחסון פשוט, שמירה על צורת התבנית, יכולת בידוד מעולה, שליפה קלה של המאפה ואפקט נון סטיק המאפשר שימוש מינימלי בשמן.

לינק לרכישת הסכין: סכין סנטוקו קרמית
קצת על הסכין:
סכין סנטוקו קרמית מסדרת Gen, מומלצת בכל מטבח בשל מגוון סוגי החיתוך להם היא מתאימה, צורתו של הלהב, הישרה יחסית (בשונה מסכין שף) מאפשרת פעולת פריסה מדויקת. החיתוך נעשה בלחיצה מלמעלה למטה. באופן זה, סכין הסנטוקו אידיאלית לפריסת פירות, ירקות, כמו גם מזונות אחרים, קשים או רכים כאחד.
השימוש בסכינים קרמיות צובר תאוצה בשנים האחרונות בארץ ובעולם. זאת בשל היתרונות שבשימוש בסכין זו. החומר הקרמי ממנו עשויה הסכין נקרא זירקוניה שהינו חומר טבעי (היא שונה מקרמיקה בהרכב המולקולרי שלה).

ת ה נ ו !!!