בייגלס קטוגני ללא גלוטן טבעוני
בייגל לפסח – כשל״פ
ולעולמי עד
שום קמח
שום קמח מצה
קטוגני
דל פחמימה
ללא גלוטן
טבעוני
ללא שמרים
ללא שמן
קל ופשוט להכנה, טעיםםםםם, מעולה גם בהקפאה
בייגלס פשתן וצ׳יה
כן, פשתן וצ׳יה בול לתזונה קטוגנית. זרעי פשתן וצ׳יה ודברי מאפה מקמח פשתן דלים בפחמימות נטו ועשירים בשומנים וסיבים, מה שהופך אותם לבחירה טובה בקיטו.
למה זה מתאים?
דל בפחמימות נטו – רוב הפחמימות מגיעות מסיבים, שלא נספרים בצריכת הפחמימות נטו.
עשיר בשומנים בריאים – במיוחד בחומצות שומן אומגה-3.
מקור טוב לחלבון ולסיבים – מסייע לתחושת שובע ולבריאות מערכת העיכול.
מטורף שמזרעונים קטנטנים ותמימים יתקבלו מאפים מטורפים כאלו.
והם עננים עננים, ממליצה להתנסות במתכון אחר שונה ומיוחד.
מעדכנת שעד ה 19/4/25 יש הנחות חג נהדרות בחנות הבריאות של אופק חדש – שלצידן תמיד יש לכם הנחת קופון נוספת של 10% – AS10
ויטמיקס – 2 דגמים נהדרים: E510 ו E520 דגם פופולרי ואהוב
מסחטת מיצים קשים בכבישה קרה – נפלא לאביב וקיץ
מסחטת מיצים קשים בכבישה קרה – נפלא לאביב וקיץ
הזדמנות להתחדש – תמיד מוזמנים להתייעץ איתי, במייל, באינסטגרם, בפייסבוק
בואו נכין, מה צריך?
ממליצה להציץ בסרטון ההכנה, המתכון שונה וחדש, הבצק מתנהג אחרת, כדי להכין אותם על הצד הטוב ביותר:
כוס ו 3/4 זרעי פשתן זהב – לטחון לקמח – בשום פנים ואופן לא טחון קנוי!!! אפשר גם כהה כמובן
1/2 כוס אבקת פסיליום
350-400 מ״ל מים – תמדדו-אולי תצטרכו עוד קצת
כפית מלח עשבים / הימלאיה
כף אבקת אפיה
1/4 כוס פשתן שלם
1/4 כוס זרעי צ׳יה
– תשאירו קצת לטופינג
איך מכינים? לערבב טוב את כל המצרכים בקערה👆בבקשה צפו בסרטון.
אם מרגיש יבש קצת, להוסיף מים! אל חשש הבצק מתנהג אחר ושונה וסופג נוזלים באהבה.
ללוש טוב טוב ולכסות.
מנוחה של 15-20 דקות.
לחמם תנור ל 170 מעלות.
ללוש שוב ולעצב את הבצק לבייגלס או לחמניות עגולות או אליפטיות – בידיים רטובות, לפזר קצת זרעים מעל, להכניס לתנור המחומם, טיימר ל 30 דקות, לבדוק אותם, להוסיף עוד 10 דקות – שיהיו אפויים יפה, זהובים מאד, לבדוק גם את החלק התחתון שלהם.
להוציא – לתת להתקרר חובה😊השאר לא באחריותי
שתפו חברות שצריכות
תהנו
350-400 מ״ל מים – תמדדו-אולי תצטרכו עוד קצת
כפית מלח עשבים / הימלאיה
כף אבקת אפיה
1/4 כוס פשתן שלם
1/4 כוס זרעי צ׳יה
– תשאירו קצת לטופינג
איך מכינים? לערבב טוב את כל המצרכים בקערה👆בבקשה צפו בסרטון.
אם מרגיש יבש קצת, להוסיף מים! אל חשש הבצק מתנהג אחר ושונה וסופג נוזלים באהבה.
ללוש טוב טוב ולכסות.
מנוחה של 15-20 דקות.
לחמם תנור ל 170 מעלות.
ללוש שוב ולעצב את הבצק לבייגלס או לחמניות עגולות או אליפטיות – בידיים רטובות, לפזר קצת זרעים מעל, להכניס לתנור המחומם, טיימר ל 30 דקות, לבדוק אותם, להוסיף עוד 10 דקות – שיהיו אפויים יפה, זהובים מאד, לבדוק גם את החלק התחתון שלהם.
להוציא – לתת להתקרר חובה😊השאר לא באחריותי
שתפו חברות שצריכות
תהנו