לחם עדשים קינואה וגרעינים – טבעוני, ללא גלוטן, ללא קמחים, ללא שמרים וסוכר
קבלו את האושר הבא
לשבועות ובכלל
לחם יפיוף מ ט ו ר ף
לחם עדשים קינואה וגרעינים
טבעוני
ללא גלוטן
ללא קמחים
ללא שמרים וסוכר
טעים מזין ובריא

להנות מכל העולמות זה זה
תראו כמה הוא יפיוף, ככה כמו שהוא על מגש גבינות לשבועות (בארוררר שטבעוני)
סנדוויץ׳ איתו עם ממרח שווה בתוכו – קיבלתם ארוחת בריאות שלמה מלאה מזינה משביעה מפנקת טעימה – ובה יש כל מה שהגוף צריך, לא פחות.

להנות מכל העולמות – זה הדבר. מגיע לנו הטוב ביותר.
מגיע לנו להבין שזה מה שמגיע לנו. המודעות המשמחת והמרגשת שמקום התזונה, התפריט, מה שאנחנו אוכלים – מובן מאי פעם בחשיבותו – לבריאות הפיסית מנטלית רגשית שכלית כאן ועכשיו וברור שגם להלאה – לעתיד.
שנים אני אומרת כותבת – שהשמיים הם הגבול?
הנה דוגמה מעולה לכך – הלחם הזה.
שעשוי כולו מעדשים וקינואה וגרעינים.
לא קמחים שלהם! שלא תתבלבלו, ממש ממש הקטניה והדגן בשלמותם.
כתבתי שהוא נפלא, שהוא חתיכת ארוחה, משביעה, שהוא סופר מזין, שהוא ללא גלוטן – גם למי שאין לו שום בעיה בנושא – הרי גלוטן נצרך מספיק בתפריט!!!
אין פה שמרים, אין פה סוכר,
יש פה אבקת פסיליום – קסם מהצומח בפני עצמו.

הפסיליום נחוץ במתכון הזה – ניתן למצוא אותו בבתי הטבע מאד נפוץ היום וזמין בבתי הטבע בארץ וגם באתרים להזמנה און ליין.
הפסיליום מופק מצמח הלחך – הפלנטגו. הוא עשיר בסיבים תזונתיים שבאים לעזרתנו במתן שובע ולתהליכי הפחתה ושמירה על משקל.
יש לו לא מעט יתרונות גם בספיגת רעלים בכל מערכת העיכול והכבד.
יעיל בהתמודדות עם כולסטרול שומנים וסוכר בדם.
ועוד ועוד.
אל תחששו, נסו ותתאהבו.
הפסיליום מאפשר הדבקה מדהימה, הוא נותן 'גוף' ונפח ללחם, אלסטיות וגם אווריריות.

לחם עדשים קינואה וגרעינים – טבעוני, ללא גלוטן, ללא קמחים, ללא שמרים וסוכר

המתכון:
מה צריך?

כוס וחצי של עדשים וקינואה להשרות ללילה – יממה כוס וחצי בטוטאל – חצי חצי הכי טוב!
כוס מיקס גרעינים זרעונים (אני שמתי גרעיני דלעת וחמנייה, שומשום וקצח) – אפשר גם פחות
1 כף שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
תבלינים מה שאוהבים (אני תיבלתי עם אבקת שום, טימין מיובש, אורגנו מיובש, צ׳ילי, מלח עשבים)
4 כפות אבקת פסיליום להשיג בבתי הטבע – חובה במתכון הזה
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס מים

לפיזור על הלחם – מה שאוהבים – שומשום, גרעינים, קצח, פרג…

איך מכינים:
להשרות את העדשים והקינואה ללילה או יממה חשוב!! לשטוף ולסנן.
לטחון בבלנדר חזק – מה אין לכם? המלצה לכזה – שלחו לי הודעה או טחנו בפודפרוססור.
להעביר לקערה ולהוסיף את כל המצרכים שפירטתי במתכון, פרט למה שבחרתם לפזר מעל הלחם.
תציצו בסרטון – איך כדאי טוב ונכון שיראה ה׳בצק׳ : לסרטון
לכסות עם מגבת ולתת לנוח חצי שעה עד שעה.

תטעמו – שיש מספיק תיבול לטעמכם!

חממו תנור על 200 מעלות
תעבירו את הבצק למשטח עבודה נוח
תארגנו אותו יפה יפה לצורת הלחם – תציצו בסרטון!!!
שמנו או פזרו שומשום על תבנית קטנה
תניחו מעל את הלחם
חרצו חריצים – זה עושה לו טוב
תורידו את הטמפרטורה של התנור ל 190 ואפו 45 דקות.
הוציאו ו…תנו לו להתקרר לפחות חצי שעה
ו…
עופו למטבח להכין אותו????

אמרתי שסנדוויץ' איתו זו ארוחת בריאות שיש בה הכל, קבלו כמה רעיונות מה למרוח בתוכו, נמשיך בניחוחות החג:
כדור 'גבינה' פרוביוטי, טבעוני, דל בשומן ועשיר בטעם

גבינה (סויה) ביתית טבעונית

פה יש לכם סרטון מדוייק וטעיםםם איך מכינים גבינת סויה שמנתית ומתובלת : סרטון הכנת הגבינה

מוצרלה טבעונית – מתכון בסיס ל 3 צורות הכנה והגשה – מושלם להגשה חגיגית

גבינת אגוזים ועשבי תיבול, טבעונית ומטריפה