ניוקי סלק גזור, פסטה סלק גזורה בהכנה ביתית – ללא גלוטן, טבעוני, ללא שמן – מפוצץ חלבון – ארוחה מושלמת
ניוקי גזור
פסטה גזורה
ניוקי אולטרה סגול
א מ א ל ׳ ה
איזו מנה מטורפת מדהימה טעימה מזינה
ללא גלוטן
טבעונית
מפוצצת חלבון
יש בה הכל‼️
קלה ומהירת הכנה – קוצרת שבחים
קיצרתי תהליכים – אריזת סלק בוואקום לעזרה
ויש יש יש ארוחה גזורה⚜️
מתכון חובה, ארוחה מלאה, אתם כבר מכירים אותי,
מה לעשות אוהבת קצת אחרת…

סלק גזור, פסטה סלק גזורה בהכנה ביתית – ללא גלוטן, טבעוני, ללא שמן – מפוצץ חלבון – ארוחה מושלמת
פסטה גזורה ניוקי גזור
עירית גזורה
בקיצ מנה גזורה מכל הבחינות
זה לא מהעולם הזה
זה של יוניקורנוש
אולטרה סגול זה הדור הבא
וכמה שהיא טעימה כמה
כמה מילים על הפסיליום שאני מרבה להשתמש בו – הוא מביא איתו קסם ואלכימיה:
פסיליום ניתן להשיג היום בכל בית טבע.
מהו? מי הוא?
הפסיליום מופק מצמח הלחך – הפלנטגו.
הוא עשיר בסיבים תזונתיים שבאים לעזרתנו במתן שובע ולתהליכי הפחתה ושמירה על משקל.
יש להם לא מעט יתרונות גם בספיגת רעלים בכל מערכת העיכול והכבד.
יעילים בהתמודדות עם כולסטרול שומנים וסוכר בדם ועוד ועוד…

לעוד מתכונים מרתקים ששברו את הרשת:
לחמניות טופו ועדשים מונבטות – פצצות חלבון צמחי משובח, ללא גלוטן, ללא קמחים, דל פחמימה, טבעוניות כמובן

פוקצ'ה פלא – ללא גלוטן, טבעונית, מפוצצת חלבון צמחי, ללא קמחים, מזינה טעימה ומפתיעה

סלק גזור, פסטה סלק גזורה בהכנה ביתית – ללא גלוטן, טבעוני, ללא שמן – מפוצץ חלבון – ארוחה מושלמת
אני תמיד ממליצה ללוות את המתכונים שלי – בסרטון ההכנה – למה? כי הם שונים, אחרים – דורשים ומבקשים הכנה שונה ממה שאנחנו כבר מכירים,
לכן לפני הכל כנסו : לסרטון ההכנה
המתכון:
מה צריך:

300 גרם טופו ארגני
1 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן + 1 כוס נוספת להמשך הכנת בצק הניוקי עצמו
1 כף אבקת פסיליום
1 כוס מים
תיבול: מלח עשבים, אבקת שום, פלפל לבן טחון
4 סלקים קטנים – 3 בינוניים (סלק מוכן לשימוש באריזת וואקום)
עירית גזורה לקישוט

לרוטב הסגלגל:
1 כוס קשיו (רצוי להשרות במים חמים כשעתיים, לשטוף ולסנן)
4 סלקים בינוניים (סלק מוכן לשימוש באריזת וואקום)
2 כוסות מים
תבלינים: מלח עשבים, אבקת שום, פלפל לבן טחון

איך מכינים:
נתחיל בהכנת 'בצק הניוקי':
נטחן טופו, סלקים וקמח שיבולת שועל, תבלינים, למשחה חלקה.
נעביר לקערה נוחה את הבצק, נוסיף את אבקת הפסיליום, נערבב טוב טוב עם כף, זה עדין בשלב הדביק.
ניתן לבצק מנוחה של כמה דקות.
העביר אותו למשטח עבודה נוח, נוסיף עוד קמח שיבולת שועל לאט ובהדרגה, נלוש, הבצק ניהיה יציב יותר ויותר.
יש להוסיף עוד מהקמח עד שהבצק אינו דביק, נוח לעבודה ומגע.
נכסה ונעבור להכנה מהירה של הרוטב המשגע.

הכנת הרוטב הסגלגל:
קשיו, סלקים, מים, תבלינים – לטחון הכל בבלנדר חזק למרקם חלק וקרימי. לטעום ולתקן תיבול – שיהיה טעים, מודגש בעדינות ולא משתלט.

הכנת המנה:
להעביר את הרוטב למחבת עמוקה.
לחמם על אש נמוכה.
כשחם, אפשר להתחיל לגזור את הניוקי, פיסות פיסות, ישירות לרוטב החם.
ניתן לגזור אותן על משטח העבודה ולהעביר למחבת, מה שנוח לכם.
ממליצה בחום גדול לעקוב אחר הסרטון שמראה בדיוק את כל שלבי ההכנה ואיך נכון שהבצק יתקבל: לסרטון ההכנה
לבשל יחד, על אש נמוכה – 10 דקות, ומוכן!!!
ניתן להוסיף מים לדילול הרוטב – מעט, טוב טעים ומפנק רוטב עשיר וסמיך.
לפזר עירית קצוצה ולהגיש.
תהנו