קיץ, חופש, קליל, זה הכיוון.
הצעה חביבה לארוחה, צהריים, ערב, לים…
ארוחה מגוונת, עשירה ומזינה.
קחו אותה ככה…כמו שהיא…
בחרתי תפוחי אדמה, כמעט כולם אוהבים, פחמימה פשוטה וקלה לעיכול, בטטה, לבחירתכם, סלק, לאוהבים.
אפויים בתנור, בסיר חרס.
הכי הכי דומה בטעם, לאלה שיוצאים מהאש.
ללא מים, שטופים ומיובשים עד שמתרככים.
ללא נייר אלומיניום, כי ממש לא טוב לנו ובלי שאר בלאגן.

סלט קטן, פלחי ירקות, קוביות 'פסטרמת טופו' ורוטב עדין.
התוך של זו הבטטה נכנס לתפוח אדמה, של זה נכנס לסלק ושל הסלק לבטטה, כולם מעורבבים עם קצת מהקרם דה לה פרש.
טעים לאללה!

רצוי שתפוחי האדמה, הבטטה והסלקים, יהיו פחות או יותר באותו גודל, שיהיו גדולים, בעלי נוכחות, טריים.
ולעבודה:

קרם דה לפרש טבעוני, שיהיה מוכן.
'פסטרמת טופו', חתוכה לקוביות, ניתן להקפיץ אותן קלות.
תפוחי אדמה, בטטות סלקים, אפויים ומוכנים.

להרכבה:
בעדינות, עם סכין, לסמן מלבן צר בירקות ולהוציא קצת מהתוכן.לערבב עם 2 כפות קרם פרש ולהכניס חזרה כמילוי.
על כל ירק, להוסיף מלמעלה בצורה נאה, עוד מהקרם דה לה פרש.
בשלב זה ניתן להכניס לתנור להקרמה או להשאיר ככה, טעים מאד מאד.
לקשט בתוספות, לערוך את הצלחת, עם הירקות הטריים, השעועית הירוקה, קוביות 'הפסטרמה' וקצת רוטב מעל השעועית והירקות.