עוגיות וממתקי שוקולד – בצק אחד וארבעה סוגי מתוקים – טבעוני, ללא גלוטן, קטוגני, דל פחמימה, ללא קמח, בריא ומזין – כשר לפסח ולעד

מגש עוגיות וממתקי שוקולד – הכי משת״פ הכי כשל״פ – את כל מה שאתם רואים פה – הכנתי ממתכון אחד!!! חלק ללא אפייה חלק עם, וכל מתוק והטוויסט שלו????

????כשר לפסח????ללא גלוטן ????טבעוני ????קטוגני ????דל פחמימה ????מזין ובריא ????קלקלול להכנה ????ללא קמח

⚜️תשמרו לכם את הפוסט הזה – בראש הרשימה של המתוקים לחג ולעד!!!⚜️
מגש עמוס מתוקי בריאות –

10 ממתקי שוקולד – 5 לבן 5 מריר

10 עוגיות שיש

10 עוגיות שוקולד צ’יפס

????כדי לטחון לבד בבית – אגוזים זרעים קטניות דגנים – יש צורך בבלנדר שיודע לעשות זאת – המלצה ומבצע בסטורי

יאללה בואו נכין עכשיו

חשוב לקרוא לפני ההכנה את הכל כולל כל ההנחיות!

מה צריך?

1 כוס פתיתי קוקוס

1 כוס שקדים קלופים (או קמח)

(1/2 כפית אבקת אפייה רק לאפויות)

2 כפות רסק תפוחים ביתי או קנוי

1 כף מלאה שמן קוקוס קשה!!! אפשר להמיר בכף שקדיה וכף חלב צמחי

3 כפות המתקה לפי התזונה שלכם (תטעמו שמספיק לטעמכם)

1 כף דה נוטלה – לעוגיות שיש

1/2 כוס שוקולד צ’יפס – לעוגיות השניות

40 גרם שוקולד מריר עם טיפה המתקה עם צריך

40 גרם שוקולד לבן עם טיפה המתקה אם צריך

2 כפות שברי שקדים

2 כפיות שמן קוקוס עבור שני סוגי השוקולד

בבלנדר חזק נטחן שקדים לקמח ונוסיף את פתיתי הקוקוס. רק כשהם גרוסים דק, להוסיף רסק תפוחים ושמן קוקוס קשה והמתקה שבחרתם. ממש נהפך לבצק! אם צריך תוסיפו מעט קמח או מעט רסק או חלב צמחי.

לחלק לשניים.

נתחיל עם העוגיות, נוסיף להם את אבקת האפייה, נערבב טוב. נחלק ל 2, למחצית נוסיף את הנוטלה הביתית בערבובקל שישאיר את הצורה של השיש, למחצית השניה להוסיף את השוקולד צ’יפס ולערבב. לגלגל לגלילים בתוך נייראפייה כמו סוכריה, להדק, ולהקפיא חצי שעה שעה.

לחמם תנור ל 170 מעלות. להוציא מהמקפיא את הגלילים ולפרוס לעוגיות – תעלו למעלה שוב לסרטון לראות בדיוקאיך.

לארגן בתבנית, לאפות 10-12 דקות, הן מעט רכות אך זהובות, ימשיכו להתקשות בחוץ. אפשרי אפייה מעט יותרארוכה לתוצאה יבשה יותר.

לתת להתקרר!!! להתאפק????

נעבור לממתקי השוקולד – לכדרר כדורים קטנים וחמודים או כל צורה אחרת שבא לכם, אני הכנתי 10 כדורים. להקפיאגם – חצי שעה שעה. להמיס את השוקולדים

עם כפית שמן קוקוס. ללבן להוסיף את שברי השקדים.

לצפות בשוקולד, לתת להתקרר ומוכן!!!