להתחיל שבוע צפוף לו"ז,
זה תענוג.
האמת שאני שטה בין לבין.ראשון זו שבת 2, ראשון זה תחילת שבוע, התנייה מוחית כזו…מחר מגיעה לארץ, לשבוע עבודה.
פרוייקטים מדליקים,
שעל אחד מהם רוצה ומתרגשת לספר ולשתף.
'לצלם טעים לצלם'
סדנה לצילום אוכל וסטיילינג, משולבת עם ארוחה טבעונית.
הסדנה תתקיים, ביום שישי הקרוב,
5/7/19
9-12
בתל אביב
@sigalioti סיגל הקוסמת תלמד אותנו סודות, כיצד ליצור פריים מושלם, איך ליצור קומפוזיציה ולשלב אקססוריז נכונים. הסדנה מיועדת לצילום בסמארטפון אבל כל עדשה אחרת המועדפת עליכם תתקבל בברכה
בסוף הצילומים, נשב להנות יחד, עם אקווה צוננת, מארוחה טבעונית.
לפרטים והרשמה מוזמנים ליצור קשר עם סיגל: 052-3944644
נותרו מקומות אחרונים מאד מאד. . . אשמח להפגש…
ונעבור לאלו היפיהפיות…

קינוחי כוסות – שכבות פרי, 'קרם פרש' טבעוני, 'גרנולת הפתעה', ללא גלוטן, בהמתקה טבעית
למיטב זכרוני, אין כאלו בבלוג.
לא בגלל שזה לא מדליק,
משום מה, נראה לי פחות נוח, תופס מקום במקרר, בטח במקררים האירופאים, שיקח שנים ועדיין לוקח, להתרגל ויותר מזה להערך עם כזה פיצקי מקרר.
אבל עם הרגלים, אורח חיים, לא מתווכחים, עד אשר לבטח בטוחים, שאין להם מושג קליל ביעילותו של מקרר.

תוך כדי שאני כותבת,
נזכרת שבעצם יש קינוח בכוסות, קצת בקטע אחר, מעדני צ'יה בטעמים
להבדיל מכל קינוחי הכוסות שרצים להם ברשת,
ואולי זאת הסיבה בעצם,
שפחות התחברתי לקונספט הזה,
שהכל מוגזם,
מפוצץ שמנות,
מתוקים,
ממתקים,
סירופים,
קצפות…
כל מה שאני ממש לא אוהבת.

לא משנה אם עונת התותים, הדובדבנים או אפילו משמשים ונקטרינות בשלים ומתוקים.
הקונספט זה העניין.
זהו הפוקוס,
לשם נושבת הרוח.
ההפתעות המשמחות, לעיתים מתרחשות ללא הכנה, בטח שלא מוקדמת.
כך גם הפעם.
הקיץ,
פה בשיאו.
מכת חום.
אמרנו מקררים קטנים? מה על מזגנים? הממזגים היעילים ביותר, הם האגמים סביב, הנהר ליד הבית, הבריכה השכונתית…

אורחים לפתע? אפייה מחממת במטבח, לא באה בחשבון.
מה גם שחזרנו מקטיף תותים בחווה אורגנית, לא רחוקה מהעיר, עם 8 ק"ג תותים קטנים, משגעים, אדומים, מתוקים, ריחניים, כמו אלה של פעם.
עם טעם אמיתי של תות.
זוכרים אותו?
הוצאתי כוסות לקינוחים,
את התותים גם.
השאר התגלגל לו…
מוזמנים לקרוא, להתענג,בפשטות, בבריאות, להנות מקינוח חתיך, סקסי, טעים, עדין…

קינוחי כוסות – שכבות פרי, 'קרם פרש' טבעוני, 'גרנולת הפתעה', ללא גלוטן, בהמתקה טבעית

המתכון:
3 כוסות פרי העונה, בשל, טעים ומתוק (אפשרי מאד גם לשלב מספר פירות) קצוץ או פרוס
1 וחצי כוסות קרם פרש טבעוני (מעבירה אתכם לפוסט הרלוונטי, מתכון ששווה להכיר, כמובן שלהוריד את התיבול, ומחצית מכמות החומץ ומיץ הלימון)
סירופ מייפל או סוכר קוקוס להמתקה, לפי מידת המתיקות המועדפת

ל'גרנולה' רואו:
1/4 כוס תותי עץ מיובשים קצוצים
1/4 כוס שקדים טחונים
1/2 כפית קינמון
2 כפיות תמצית וניל
קורט קינמון

אופן ההכנה:
לערבב בקערית את ה'גרנולה'.
להכין את קרם השמנת.לסדר שכבות.כמה שאתם אוהבים.
לסיים עם הגרנולה.ניתן לטפטף מעט סירופ מייפל/סילאן טבעי מעל.
לקשט בעלי נענע/בזיליקום.
תהנו!!!

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה