𝕊𝕋𝕌𝔽𝔽𝔼𝔻 𝕋𝕠𝕗𝕦 𝕎𝕚𝕥𝕙 𝔾𝕣𝕖𝕖𝕟𝕤 & ℕ𝕦𝕥𝕤

עוד מנה, עוד אופציה, גם לחג.
ירוק, ירוקים, להתיירק, זה המוטו, כמה שיותר 🌿☘🍀🌱יותר טוב.
וכן, טופו, טופו ממולא,
כיסי טופו ממולאים במילוי ירוק ירוק, עם צ'ילי ומיקס אגוזים.
מצופים בפירורי לחם ביתיים, שומשום מלא ושחור,
והשוס…אפויים בתנור!
ללא טיגון!!!

טופו טופו טופו
כמה דיברנו, כמה כתבנו, כמה הכנו, הקפצנו, בישלנו, מעכנו, טחנו…כזה הוא.יש האומרים ללא אישיות.
מאיך שאני נוטה להסתכל על דברים,
הוא חתיכת שוס אחד גדול.
והאישיות המדהימה שלו היא בזה שהוא כזה שמתאים, שטוב, שמסתדר, עם ה כ ל !
הוא החלבון הצמחי המשובח שיש.הוא נייטרלי.הוא חומר גלם מהמם, הכל הכל ניתן להכין איתו, להפוך אותו, לשנות, וליצור מגוון מטורף, מעניין, משובח,מזין, מחזק, הוא באמת בין המתנות השוות ביותר שזכינו בהן, מהצומח.

טופו ממולא – כיסי טופו ממולאים בירוקים ואגוזים, אפויים בתנור
אז כן, אני אוהבת מאד להכין ממנו, מהטופו, מנות כייפיות.
לראות את כל הקסמים שניתן לעשות איתו.
אני אוהבת להכין אותו בבית, זוהי אחת ההצלחות הטובות ביותר, בהכנה הביתית.
כמובן שלא חייבים, יש היום מבחר נהדר, בטקסטורות, טעמים, רכות וקושי, של סוגי טופו, אפילו בסופרים הקטנים ביותר.
זהו הוא כאן, ויש לו מקום של כבוד.
והוא חשוב.
ובריא!
עשיר בכל כך הרבה דברים טובים, מסידן, ברזל, אבץ, מגנזיום, חלבון איכותי, סיבים, ועוד…

איך אתם איתו?
בידידות?
באהבה? עדיין לא שם?
בא לכם ללכת איתי צעד אחד עמוק יותר?
להכין טופו לבד, בבית? אולי עם הילדים?
זה כל כך מחבר, גם במטבח וגם מעבר.
תציצו, לא חובה…הזמנה
טופו בהכנה ביתית

טופו ממולא – כיסי טופו ממולאים בירוקים ואגוזים, אפויים בתנור

ל 4 כיסי טופו גדולים ונאים

המתכון:

לכיסי הטופו:
300 גרם טופו מוצק/מעושן, למי שאוהב, שטוף וספוג מנוזלים בעזרת נייר סופג
למילוי:
1 וחצי כוסות מיקס ירוקים: פטרוזיליה, בזיליקום, תרד בייבי, כוסברה
חופן אגוזים, פקאן, מלך, לוז, שקדים
מלח עשבים
1 כף שמן זית
1 שן שום
צ'ילי אופציונלי
לבלילת 'הדבק' :
1/2 כוס קמח אורז/קמח טפיוקה/קורנפלור/קמח שיבולת שועל/קמח כוסמין
1 כפית חרדל
מלח עשבים
צ'ילי
מים
לציפוי:
פירורי לחם ללא גלוטן/פירורי לחם מקמח איכותי/להכין לבד מלחם טוב שנשאר
שומשום מלא
שומשום שחור
מלח עשבים
טימין מייבש, אופציונלי

אופן ההכנה:
להכין את המילוי, לטחון הכל עם בלנדר סטיק, בלנדר או מג'ימיקס.לטעום ולתקן טעמים.
נכין את כיסי הטופו, לחתוך את הגוש ל 2 פרוסות גדולות ואותן לחצי.לפתוח כוס, בעדינות עם סכין חדה.לאט לאט להכנס עוד פנימה.אבל בעדינות.לא קורה דבר עם ניהיה חור, הכל נדבק בתהליך הסופי.
למלא כל כיס בתערובת המילוי, ממש ממש למלא את כל הכיס, עד למטה.
בצלחת עמוקה לערבב את חומרי הדבק, לסמיכות של פנקייק.מים רק כמה שצריך.
בצלחת נוספת לערבב את חומרי הציפוי.
לשים את הכיסים הדבק, בכל הכיוונים חוץ מהפתח.טוב טוב.עם האצבעות.
להעביר לצלחת לציפוי, שוב לעזור לתערובת להדבק לכל צד ואזור בטופו.
לחמם תנור ל 200 מעלות.
לשים נייר אפייה אקולוגי, לשמן בשמן זית, להניח את הכיסים המקסימים הללו, לטפטף שמן זית מעליהם.על כל הכיס.
להזהיב, אותם היטב.
להגיש לצד המילוי הירקרק שנותר🌿

שתפו, הפיצו, ותהנו💚

מוזמנים גם לשם: עדי באינסטה

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה