למה בכלל להתחפש?
זאת אחלה שאלה.
כתבתי הרבה על תחליפים, על געגועים, זכרונות,
חגיגת חגים ביחד, על מנהגים ועוד וכל אלה עם הבחירה לדבוק בבחירה,
לדרך חיים, גם וגם ברגעים פחות נוחים.

ביצים, ביצים, מסביבינו ללא סוף, משוקולד, לדקורציה, במפיות, חלונות הראווה מקושטים כולם בארנבונים וביצים,
סמלי חג הפסחה שקרב ובא, בסמוך לו ממש,
חג פסח,
עם ביצה אחת,
בצלחת הפסח.

שנה שעברה הינדסנו ביצה למן ההתחלה.
השנה חשבתי, עם כל כך הרבה הכנות, מציאת חלופות, בישולים גדולים וקטנים,
את הביצה בקלות נכין!

גוש טופו חמדמוד, על ידי גילוף עם קולפן עוצב לכדי כמעט ביצה,
הגילופים, עם קצת תוספות הפכו למילוי.
אז למי שחשוב שיהיה תחליף טבעוני גם לביצה,
קבלו את הביצה שהתחפשה.

לביצה שהתחפשה,

מצרכים :

כמחצית גוש טופו מוצק
1/4 כפית שמן קוקוס
כורכום לצבע
טיפהל'ה מלח הודי, קאלה נמק, לטעם
מלח עשבים

אופן ההכנה :

לגלף את מחצית גוש הטופו לצורה אליפטית, ביצתית עד כמה שניתן.
לשמור את הגילופים.
אני מעדיפה לבשל את הטופו כמה דקות, לא חובה כלל!
לחצות את הביצה לאורכה, בעדינות.
עם סכין עדינה ועם שפיץ חד לסמן את העיגול הפנימי ולהוציא מעט מהתוכן.
בקעירת קטנה למעוך עם מזלג את שאריות הטופו ועם שאר המצרכים.
למלא את חצאי הביצה שהתחפשה.
עם מחצית חבילת הטופו שנותרה תכינו 'טופסטרמה', לבוקר של אחרי…

המתכון

להפיק מסל בסיסי של מוצרים אוכל שטבעי לאהוב… בלי להשתגע
בלחיצת כפתור יגיע אליך המתכון ליצירת מעדנים מכובדים בלי מזונות מעובדים או מבשלים משועבדים
8 דובדנים של טעם באהבה ממני אליך
במתנה

לא תודה