מתכוני קיץ קלילים –
כייף להכין, כייף לאכול,
פעילות משפחתית חביבה, עם ערך מוסף כמובן.
מי לא אוהב סולרו מי?
לא אוהבים מנגו – מה יש כזה דבר? אז אננס, משמשים, נקטרינות, פסיפלורה…

ארטיק סולרו מנגו טבעוני – ביתי – מ 3 מרכיבים בלבד!
ל 10 סולרו קטנים – תבנית סיליקון למגנום

המתכון:
מה צריך?

1 מנגו גדול ובשל
80 – 100 מ"ל קרם קוקוס
2 כפות סירופ מייפל טבעי אורגני

בואו נכין:
נקלף את המנגו, נחתוך את כל הבשר שלו ישר לבלנדר – נטחן היטב.
בקערית נערבב את קרם הקוקוס יחד עם סירופ מייפל.
למלא שלושת רבעי המנגו הטחון לכל שקע בתבנית, להכניס מקל לכל שקע, להוסיף חלב קוקוס שהמתקנו, ומיד להקפאה, שעתיים שלוש.
אפשר להשאירם ככה, או ליצור ציפוי נוסף מבלילת המנגו, להכניס כל סולרו כזה לאחר ההקפאה הראשונה, לכוס עם בלילת המנגו, להקפיא שוב,
ויש!!!
סולרו ביתי – טעיםםםםםםם ומרענן.
כמה מילים לגבי קרם הקוקוס – טעמו לא מורגש, אך המרקם הקרמי שלו חיוני פה – נסו נסו.
אם אתם ממש לא בעניין – המירו ביוגורט טבעוני.
סויה או קשיו:
הנה מתכונים עבורם:
יוגורט סויה
יוגורט קשיו פרוביוטי

לסרטון חמוד : סולרו