בראוניז – טבעוני, ללא גלוטן, ללא שמן, בהמתקה טבעית
אההה וגם ללא קמח…שום קמח.
הגוף הוא הטירוף, גוף הבראוניז.
יצאו מהתנור.נתתי להם להתקרר, גם כן תחת מכסה, בתוך מחבוא,
כי יצאתי לפארק, לסיבוב עם חברה…
הבטחתי כשאחזור צ'אי מסאללה וקוביית בראוניז עלי, לכולם.
וואו וואו מצויין אמר.
הענק.
הפעם לא השתגעת, הלכת על הקלאסיקה??? שאל,
מה זה קלאסיקה בשבילך?
הם, ה'רגילים', לא???
לא חופרת לכם אפילו לא עוד רגע אחד!!!
פשוט תכינו,
כן כן,
פשוט להכנה,
פשוט להבנה,
פשוט מטורף,
אין מה להתמהמה…
למה מה…
בראוניז – טבעוני, ללא גלוטן, ללא שמן, בהמתקה טבעית
לתבנית פיירקס קטנה 20 על 15
המתכון:
מצרכים
כוס ו 3/4 גרגירי חומוס מבושלים ורכים (לאחר השרייה והנבטה ובישול עד שהם רכים מאד – אופציונלי)
3/4 כוס קמח שקדים ( הכי טוב לטחון בבית)
4 כפות חמאת אגוזים ( מה שאוהבים)
1/2 כוס סילאן/מייפל טבעיים
1 כפית תמצית וניל איכותית
3 כפות אבקת קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס שברי שוקולד מריר
5 כפות מי בישול החומוס
לטופינג: עוד קצת שברי שוקולד מריר, אגוזים, תותים/פטל מיובשים, שקדים פרוסים.
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 180 מעלות.
לרפד את התבנית בנייר אפייה אקולוגי.
לקערת הפודפרוססור, עם הסכין, לטחון חומוסים היטב.להוסיף את כל המצרכים, פרט לשברי השוקולד.להגיע למרקם חלק חלק.
להעביר את העיסה הסמיכה לתבנית.להוסיף את שברי השוקולד ולהשקיע אותם פנימה.
להוסיף את הטופינג שבחרתם, מעט להדק.
להכניס לאפייה בתנור שחיממנו מראש.
למשך 22-27 דקות.
שקיסם יצא לח, לא רטוב ולא יבש.
להוציא, לתת להתקרר ואת השאר, אתם יודעים…
תהנו הרבה!!!
*כן, אפשר חומוס מצנצנת, לאחר שטיפה טובה.
** כן, אפשר חצי מכמות המייפל/סילאן להחליף בסוכר טבעי.
*** מי החומוס חשובים להדבקה.
**** כל חמאת אגוזים, גרעינים, שקדים, מתאימה.
מזכירה לכם,
– שיש קבוצה נוספת לרכישת ויטמיקס E310, פרטים אצלי.
– מוזמנים להצטרף לקבוצה שלי : דובדבני אכפת לי בפייסבוק
– ולאינסטוש שלי
ואם הכנתם,
שתפו אותי, תייגו אותי או שחלו תמונה,
שבוע טוב!