גרנולה כוסמת מטריפולה – בהכנה מהירה קלה השומרת על ערכים תזונתיים משובחים, ללא גלוטן
מכיוון שההכנה פשוטה ומהירה, אני לא מכינה כמויות גדולות.
המתכון:
המצרכים:
1 כוס כוסמת לאחר הנבטה
1 וחצי כוס מיקס אגוזים חתוכים גס(שקדים, אגוזים – מלך, פקאן, לוז, גרעינים – דלעת, חמנייה, זרעונים – שומשום)
1 כפית קינמון
3 כפות סירופ מייפל טבעי
אופן ההכנה:
בסיר עם תחתית כבדה, לשים את הכוסמת.
על חום בינוני.לתת לה להתייבש מכל הלחות שבה.
להוסיף את כל שאר האגוזים.
להקפיץ ולקלות קלות.
להוסיף את הגרעינים והשומשום.
לקלייה קלה.שהכל יהיה מעט מוזהב.מריח טוב.
להוסיף קינמון וסירופ מייפל.
עם כף עץ לערבב קלות.להקפיץ, לכמה שניות.
להוריד מהאש.
ולתת להתקרר.
אני אוהבת שהיא נותרת בגושים קטנים.
לבחירתכם.ניתן לערבב מעט ולפרק את הגושים.
להעביר לצנצנת אטומה
והשאר…מה השאר…ריקוד סמבה כוסמבה עם המטריפולה הזו.
מאד מאד כייף אתכם,
ואם יש לכם חשבון אינסטוש,
אשמח,
שנתחבר,
המון המון עולה שם, אם בפיד, בסטוריז וההיילייטס עם סירטונים, הדגמות ועוד:
עדי באינסטוש
ואם אין לכם,
תעשו לעצמכם טובה ותפתחו,
פלטפורמה עשירה מגוונת ומעניינת.
אל תשכחו לשתף, לתייג, לשלוח לי תמונה,
חיבוק.
תודה
ועוד רעיון מדליק עם הק(כ)וסמת:
טורטיות טבעוניות, ללא גלוטן, מוגשות עם שווארמת טופו ופטריות מטריפה
תודה רבה על המתכון! נראה מעולה ובריא!איפה לשמור את הצנצנת? בטמפ' החדר או במקרר? ולכמה זמן זה יחזיק (בהנחה כמובן שלא נזלול את הכל מהר 😋)?
בשמחה שימרית! בטמפרטורת החדר, צנצנת סגורה.לא ממליצה להכין בכמויות גדולות.זה הכייף במתכון הזה.כמה זמן? מאמינה שלפחות שבועיים.אם היא לא לחה כלל.
תודה עדי!
תוכלי לתת הנחיות לאיך להנביט כוסמת? או לחילופי האם ניתן לא להנביט?
הי הי ליטל, השרייה קצרה, כוסמת לא זקוקה להשרייה ארוכה.הנבטה לא חובה, מייטיבה תזונתית.