את היצירה הזו,
הכינה, ג'ויה, הבת שלי.
ילדת פירות, חיה, אוכלת, חולמת, מאושרת כשיש פירות,
בשפע.
הרעיון והביצוע שלה, אפילו כמה מהצילומים.
את החלק השוקולדי, הציע אח שלה…
כל זה נולד לקראת סדנת טו בשבט לילדים, שנעביר היא ואני.

הפירות הם פסגת הפינוק הטבעי.
מתוקים, מרעננים, בריאים.
מפוצצים בויטמינים, מינרלים וסיבים.
אכילת פירות בשלמותם,
מאפשרת להנות מכל הייתרונות של הפרי.
יש בהם מים, כמעט ללא שומן, בעלי ערכים תזונתיים נפלאים, נוגדי חימצון ועוד ועוד…

ישר ולעניין…

זר הפירות :
מבחר פירות, שלמים, פרוסים, חתוכים עם קורצנים…
תפוח ללא ליבה, הבסיס לזר.
גזר, עמוד השדרה, קיסמים…מיתלים.

לשלב, פרי אחד או יותר על כל קיסם.

לפונדו שוקולד :
300 גרם שוקולד מריר איכותי, 1/2 כוס קרם קוקוס, תמצית וניל איכותית.
ניתן לתבל בקינמון, הל, מי ורדים, גרידת תפוז, אלכוהול לגדולים…
לבשל יחד בבן מארי את השוקולד ושאר המצרכים, עד המסה מוחלטת של השוקולד וקבלת בלילת שוקולד מבריקה וחלקה.
להעביר לסיר הפונדו ולחמם בהתאם, עם נר/פתיליה…
ג'ויה מוסרת שתהנו!!!