

המתכון הזה נולד ממש ממש טרי ועכשיו – לטו בשבט.
טו בשבט הגיע
–
חג
לנו
ולטבע
⚜️⚜️⚜️ ואנחנו אוהבים את הזמן ואת החג ואת הקשר לטבע לאקולוגיה – ובא לנו חגיגה משותפת אתכם – יססססס יסססס ישששש!
הכנו מארז מטורף וסופר מפנק למטבח אקו-בריא
אופק חדש ואני, המארז הזה עומד להיות של אחד מכם ⚜️⚜️⚜️ פירוט בתמונה הבאה.
הפעם פעילות ביחד אתכם – אתם מכינים מתכון ברוח טו בשבטית בטוויסט בריאותי – מצלמים ושולחים לי🥳🥳🥳
אנחנו נבחר את הההההמתכון שיזכה את המכין במארז השווה.
אל דאגה – גם אם לא זכיתם, המארז הזה יהיה עבורכם זמין תמיד עם הנחה מעולה של 10% עם הקופון AS10
יאללה מי משתתפת/משתתף/משתתפים???
תזמינו משפחה וחברים, לחגיגת טו בשבט😊
הפעילות מתקיימת פה: פעילות טו בשבט

חטיף בריאות – קעריות שומשום במילוי פירות יבשים, מיקס אגוזים וגרעינים, עם קרם אגוזים מטורף – טבעוני, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית, קיטו טבעוני
6-8 חטיפים תלוי גודל השקעים
למתכון:
מה צריך:
לקעריות השומשום:
כוס ורבע שומשום (מלא, לבן, שחור…) קצח, אם בא לכם להוסיף, ממליצה בחום, שיהיה חלק מסהכ הכמות
5 כפות סירופ מייפל טבעי – אורגני
איך מכינים:
בסיר עם תחתית כבדה, ללא שום תוספת, לקלות קלות את השומשומים.
להשגיח.ממליצה על אש בינונית ומטה.
עד שהם מפיצים ריח.טוב.
מעט זהובים, הבהירים.
להחליש/להקטין את החום/אש.
להוסיף את הסירופ מייפל,
רותח!
לערבב היטב עם כף עץ.
עד שכל השומשומים מצופים בסירופ.
יש מצב לעוד כף…
לערבב היטב, לתת מעט להתקרר, עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורה שניתן לנגוע בה בקלות,
לקחת כמות של כף מלאה לכדרר לכדור ולמלא את השקעים בתבנית השקעים – חובה תבנית, שניתן לחלץ את תוכנן בקלות, תבנית מצופה סיליקון *המלצה למטה – בהמשך הפוסט,
להדק היטב תוך כדי שמרימים מעט שוליים לגובה, תציצו בתמונות, כמו קעריות קטנות שנוכל למלא אותן במילוי שתכף נכין.
המילוי:
מה צריך?
כוס וחצי של אגוזים, גרעינים, פירות יבשים (מיובשים טבעי/אורגניים) – תבחרו את המיקס שאתם אוהבים.
ניתן להשאיר את האגוזים והשקדים בשלמותם או לחתוך גס, את הפירות היבשים – אם בחרתם תמרים משמשים וכו – ממליצה לחתוך, אם בחרתם חמוציות וצימוקים בהחלט טוב שישארו שלמים.
2 כפות טחינה גולמית
1 כף סילאן טבעי
1 כפית תמצית וניל
איך מכינים?
הכי פשוט – לערבב טוב טוב בקערית.
קרם אגוזים – לא לוותר – משגע!!!
1/4 כוס סירופ מייפל אורגני
1 כוס קשיו לאחר השרייה של שעה
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
איך מכינים?
משתבח מבחינת מרקם וטעם – בעיקר המרקם, לאחר כמה שעות במקרר.
לטחון את כל מרכיבי הקרם, עד למרקם חלק. להעביר לקערה, לכסות ולהכניס למקרר ל 6 שעות לפחות, הכי טוב להכינו לילה לפני.
צריך בלנדר חזק כדי להגיע למרקם חלק**המלצה בהמשך
הרכבת הקעריות:
למלא בכף מהמילוי שהכנו. לשטח ולהדק.
לזלף מעל את הקרם אגוזים – ממליצה ממש לפני ההגשה.
כמובן שניתן לוותר על הקרם – אבל אבל – זה כל כך טעים יחד…
ניתן לזלף מעט טחינה גולמית/חמאת שקדים או בוטנים/שוקולד מריר נוזלי
לסרטון ההכנה כנסו ללינק הבא: הכנת החטיפים
————————————————————————————————————————————————————————
*לתבניות סיליקון – גם עבורן – ועל כל מוצרי החנות – יש לכם 10% הנחה עם הקופון AS10 בעת הרכישה בלינק הזה: תבניות סיליקון בריאות
**לבלנד חזק – ה ו י ט מ י ק ס – מכל הדגמים – יש לכם 10% הנחה – על כולם עם הקופון AS10
בלינק הבא: לרכישה בהנחה עם הקופון
את הקוד שימו בעת הרכישה – כך יתעדכן המחיר עם ההנחה עבורכם.


האם לא צריך לאפות בתנור?
לא ולא – הייתי מציינת זאת, תהני
עדי המתכונים שלך מעלפים. אמנם רק עכשיו גיליתי אותך. אך ממש נהנית. תודה
ברוכה המצטרפת – תודה ותמשיכי להנות