חטיפי אנרגיה ללא גלוטן – 4 מרכיבים בלבד
אין ספק שהזמן הזה מבקש,
הרבה פשוט.
אני על זה.
גם בבית, גם בחוץ.
הבחירה היא בקל-קלול, בזמין, באיכותי וכן כן כן תמיד מפנק.
הרגעים האלה, שכולנו, פוגשים אותם, מתי שהוא במהלך היום, יהיו הכי הכי מצ'פרים,
שהמפגשים יהיו עם דברים טובים.
טובים?
טובים ללב טובים לגוף.
חטיפי אנרגיה ללא גלוטן – 4 מרכיבים בלבד,
פעם פעמיים בחודש, מכינה כמות, או מאלו, או מאחרים (בסוף הפוסט אצרף לינקים לעוד אופציות מגוונות),
שיהיו לשירותינו,
באותם הרגעים ההם.שמתחשק, שצריך, שמתבקש,
משהו יאמיק, כייפי, שיספק חשק-דחף, ושאנחנו מנגד נבחר בכזה.אז בהחלט שנוכל להמשיך את היום, בשמחה וסיפוק.
לא משנה אם עבור הילדים, ההורים, החברים, לארוח, לחטיף לעבודה,
טוב שיהיו בהיכון.
חטיפי אנרגיה ללא גלוטן – 4 מרכיבים בלבד
הכמות ל 4 חטיפים שווים במיוחד!
כלי בגודל 15*5 פחות או יותר
המתכון:
מצרכים:
50 גרם חמאת שומשום (טחינה) /שקדיה / חמאת בוטנים / קשיו/ גרעיני דלעת
3 כפות סילאן טבעי
3 כפות אבקת קקאו איכותית / 3 כפות ממרח שוקולד טבעי
20-30 גרם דוחן/קינואה תפוח (פיצפוצים) – לקנות בבתי הטבע, ניתן גם להכין בבית, מתכון למטה
אופן ההכנה:
לחמם קלות בסיר קטן, חמאת אגוזים (שבחרתם) עם הסילאן. על חום נמוך, ל 2-3 דקות.
לערבב.
להוריד מהאש.
להוסיף אבקת קקאו / ממרח שוקולד ואת פיצפוצי הדוחן/קינואה.
לערבב היטב.
אם יש צורך, להוסיף מעט פיצפוצים.העיסה המתקבלת סמיכה.
להעביר לכלי קטן, כזה שיהיה נוח, להוציא את החטיף הגדול לפני פריסתו.כמובן שניתן עם נייר אפייה.
להכניס לקרור במקרר, עד שיציב מאד או להכניס למקפיא לשעה.
לחלץ את החטיף, לקרש חיתוך.לפרוס ל 4 חטיפים או ליותר, לכל גודל שאתם אוהבים.
ניתן לשמור בקרור, אם כי מעדיפה אותם בטמפרטורת החדר.
*ניתן לתבל במעט תמצית וניל או קינמון
לעוד רעיונות למיני חטיפים שווים ומגוונים:
עוגיות שומשום מ 2 מרכיבים בלבד! ללא אפיה, ללא גלוטן, טבעוניות, בהמתקה טבעית
כדורי אנרגיה – Bissballs של אושר עילאי
גרנולה מלוחה – הכנת פיצפוצי קינואה
שלום. אפשר תחליף אחר לקינואה ? אפשר קינואה מבושלת ? מה זה קינואה תפוחים .
קינואה תפוחה, כמו פופ קורן.להשיג בבתי הטבע
הכנתי לפני כשעה בכמות כפולה. טעים טעים!רעיון קליית הקינואה- אדיר
כייףףףף!!! תודה על העידכון!
איזה כיף הכנתי היום לאחיינית שלי בת השלוש והיא טרפה את זה😍
נפלא, כמה כייף!!!
נראה טובבב!!
חייבת לנסות.
פצפוצי דוחן מכינים באותה צורה כמו הקינואה?
תודה! ממש אותו הדבר, רק הם קטנים יותר
נראה מעולה. כמה זמן אפשר לשמור אותם?