
חטיפי חלבון שוקולד קינואה – ללא גלוטן, ללא אפייה, טבעוניים וסופר איכותיים
הג'אנר הזה של חטיפי האנרגיה – חטיפי החלבון, שמחכים לנו על המדפים, בכל צורה טעם ריח ושאר תוספים.
כמה קל אחת לשבוע להכין את אחד החטיפים שבטוח שמרתם, אהבתם, כבר הכנתם ואת אלו שטרם.
ולא רק קל – כמה מרגיע מפנק לדעת שיש תמיד, לרגעי צורך, לאורחים, לקחת לעבודה, לשלוח לבית ספר, לארוז לגן שעשועים…

חטיפי חלבון שוקולד קינואה – ללא גלוטן, ללא אפייה, טבעוניים וסופר איכותיים
ללא גלוטן טבעוניים איכותיים טעימים מומלצים לכל רגע ביום
הכי פשוט והכי כייף
לא לוותר על אבקת הקסמים✨✨✨
את הקינואה נהפוך לפופקורן קינואה במחבת יבשה על חום בינוני עד שמתפצפצת.
אין קינואה? תחליפו בפיצפוצי אורז או פיצפוצי כוסמת או פתיתי שיבולת שועל גרוסה דק.
המתכון:
מה צריך:
כוס ורבע פיצפוצי קינואה
4 כפות שטוחות אבקת קקאו נא אורגני
1/3 כוס סילאן טבעי ללא סוכר + כף נוספת
1/3 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה במצב נוזלי
1/3 כוס טחינה גולמית סמיכה / חמאת שקדים
1/2 כפית אבקת קינמון
אבקות קסמים:
פטל או תות מיובשים ומפוררים
קליפת תפוז מיובשת טחונה במכונת קפה
איך מכינים?
פשוט וקל – לערבב את כל המצרכים בקערה טוב טוב טוב – עד שהעיסה דביקה ולא מתפרקת – אם לא מספיק דביק להוסיף חצי כף שמן קוקוס וחצי כף טחינה או חמאת שקדים, עד שמתאחד ונדבק טוב, גם תהליך הקירור וההתייצבות נותן מענה לאחידות ולהדבקה טובה.
אם לא מספיק מתוק – תוסיפו עוד כף שתיים של סילאן – לטעום לפני – לנו ההמתקה הזו מדוייקת – עדינה ולא משתלטת.
להעביר לתבנית זכוכית קטנה – להדק טוב טוב ולפזר אבקות קסמים – גם אותם להדק מעט למסה.
תנו שעה קירור והתייצבות ויששששש.
תחתכו לריבועים קטנים.
שימו בקופסה סגורה – לא במקרר.
ת ה נ ו !
לעוד מתכוני אושר מהז'אנר:
חטיפי אנרגיה משגעים – ללא אפייה, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית
