…זמן טופו…
אז טופו עשוי במרבית המקרים, המקורי, מפולי סויה.
הסויה שייכת למשפחת הקטניות (חומוס, שעועית, עדשים וכו'), נפלא ומומלץ לשלב אותה בתזונה, בתכנון הארוחות השבועיות שלכם, כמו את כל שאר הקטניות המופלאות, אך ללא חשש.
היא פצצת חלבון, סידן וברזל,
היא העשירה מבין הקטניות בערכי החלבון שבה, היא מכילה את כל חומצות האמינו שחיוניות לנו, בהגדרתה נקראת חלבון מלא או שלם.
עשירה ומגוונת במינרלים וויטמינים כמו ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, מנגן, חומצה פולית ועוד.
הטופו הוא התחליף הצמחי האידאלי בתזונה הטבעית, למקור חלבון.
הוא דל בקלוריות ובשומן,
הוא גוש 'ספוג' ומהווה חומר גלם מופלא למנות אהובות ומוכרות, חומר גלם נוח ופשוט לעבודה.
חסר טעם ובעל מרקם ממושמע ומקבל אליו באהבה כל מה שנצרף אליו.
נהפוך אותו לשניצל, לטופו נאגטס, לחביתה, נכין ממנו גבינות וממרחים, נשלב בקציצות, בפשטידות ומאפים…
נשלב אותו במנות אסיאתיות, מוקפצים, פסטרמה, סושי…ואפילו כזה כזה, נתח שזוף, ריחני ומגרה.
השתכנעתם?
בא לכם להתנסות בהכנה שלו?
יאללה בואו ובאהבה,
ניקפוץ לסיר חלב הסויה…תנו צ'אנס ראשון להכנה ביתית שלו, 'טופו ביתי', למתכון.
נראה מטורף עדי!! כל הכבוד
תודה מותק😊שנה טובה ומלאה בשפע יצירתי מזין וחומל.
עדי שלום, את כול פעם מפתיעה אותי לטובה מחדש, שתהיה לך שנה טובה מתוקה ובריאה, ותזכרי שהבטחת לי לארגן טיול אוכל בחו"ל, נשים עם בניי זוגם (גברים), זה יהיה מאוד מעניין, את תופתעי לטובה
הי יורם, תודה רבה.זוכרת גם זוכרת!!!שנה טובה