2 מרכיבים,
כדי להגיע לדבר האמיתי,
טורטיות מקמח תירס צהוב!
לא תמצאו כאלו,
למה?
כי מורכב לעבוד ולעבד את הקמח הזה, קל יותר לעבוד עם הקמח הספציפי, הלבן, המיוחד, שעבר תהליכים כאלה ואחרים בכדי שיתאים למטרה.
או כל טורטיות מזעזעות, סליחה, שאתם קונים בסופר, מקמח חיטה ושאר תוספות שלא נדע…
מה שיש בנמצא זה אלו שסיפרתי הקנויות או בהכנה הלבנות עם קמח תירס לבן מיוחד, מיובא, קשה להשגה…
מנגישה לכם פה על מגש,
סטארטאפ,
גם בטעמים האותנטיים, גם בריא, גם עם קמח תירס צהוב שהוא פופולרי בכל סופר, גם ללא גלוטן…
מה עוד צריך בן אדם, שאוהב וחשוב לו הגם וגם וגם???
נשאר לעקוב אחרי☺️
כי זאת רק ההתחלה,
בפוסט הקודם, המרציפן ששבר את הרשת, הפיל את הבלוג שלי,
שגם בו אני משתפת אתכם, איך בקלות בפשטות ובנגיעות של גאונות, לא שלי, שלה, של אימוש אדמה.
מהפכה במטבח?
בחשיבה?
להביא עוד ועוד קיימות גם לשם? פה?
כתבתי התחלה? תשארו לעקוב,
זהו די,
אפשר אחרת ועוד טוב פי אלף🍃
חכו חכו מה יהיה הפוסט הבא🙏

תראו אותן,
הן פשוטות,
חמודות,
צנועות,
פראיות משהו,
למה? כי ההכנה היא הכי הכי של פעם.
בלי עזרים טקטים.

האמת שניסיתי כבר כמה אופציות,
שילוב של קמחים,
עם זה בלי זה,
ולא הייתי מרוצה.
קמח תירס צהוב, הכי טוב מתוצרת אורגנית, ללא הנדסה גנטית ושות',
הוא פשוט זמין.
מרבית המתכונים, לא מרביתם, כולם, מבוססים על קמח תירס לבן שעבר תהליכים שיהיה מותאם ונוח לשימוש.
החלטתי שאין מצב, שלא יהיו כאלו,
טורטיות צהבהבות מקמח תירס הצהוב, הנגיש, הזמין, הזול והבריא יותר.

כשאני כותבת קמח תירס,
זה לא ממליגה.
זה ההכי הכי פשוט שיש.
ושוב נסו למצוא את האורגני.
הוא עשוי מתירס יבש טחון, במלואו.
ככה הוא נהדר, עשיר ומזין.
התירס עשיר במגנזיום, ברזל, אבץ, אפילו מעט סידן ואשלגן, יש בו נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים המסייעים למערכת העיכול. הוא אינו מכיל גלוטן ומהווה פתרון נפלא לרגישים לגלוטן.
יש בו כמות גדולה של בטא־קרוטן ויותר שומן מרוב הדגנים. הוא בעל חלבון עם ערך תזונתי נמוך במיוחד, וחסרות בו שתי חומצות אמינו לכן הוא בריא רק בצריכה מתונה ובשילוב עם השלמה ממזונות עשירים בחומרים מזינים. ברפואה העממית נחשב התירס כמחזק כליות, ואכן צמח המרפא "זקן התירס" (הלוא הן שערות התירס) ידוע כמעודד מתן שתן והוא טוב בין השאר למצבי הצטברויות נוזלים בגוף, בצקות ודלקות בדרכי השתן.

טורטיות מקסיקניות מ 2 מרכיבים – הכי הכי שיש!!!

המתכון:
המצרכים:

2 כוסות קמח תירס צהוב אורגני
1/2 כוס קמח טפיוקה/קורנפלור
1 כפית מלח
מים

אופן ההכנה:
בקערה נוחה לערבב קמחים ומלח.
להוסיף בהדרגה מים.להתחיל בכוס אחת ובהתאם לצורך, עד מרקם בצקי נוח רך נעים.
לכסות במגבת ולתת לנוח כחצי שעה.לא במקרר.
הכנת הטורטיות היא הפשוטה ביותר, מכיוון שהתערובת פחות אלסטית, דביקה,
כדי שלא תתפרקנה,
כדררתי כדורים בגודל כדורי פינג פונג, בידיים משומנות בשמן זית.
לחמם מחבת נון סטיק, אחרת ידבק ויתפרק וחבל.המחבת טוב שתיהיה עם שוליים נמוכים, שיהיה נוח להכין אותם.
ללא שימון המחבת.
לשטח, תחליה על כף היד, להעביר למחבת החמה, בעזרת האצבעות, תוך כדי הרטבתם, לשטח עוד את הטורטיות.
להזהיבן משני הצדדים.
כך תכינו את כולם.
אפשר בגודל שאתם אוהבים.אם מתחשק טאקוס ממולאים מיני, תכינו אותם בקוטר קטן, אם כטורטיות, לכו על הגודל יותר.
נסו שתהיינה כמה שניתן דקות.
לכסות במגבת.
להכין מילויים, קישוטים, תיבולים ותוספות והגישו!

רעיונות לתוספות שוות, בשני הפוסטים הבאים:
טורטיות אמיתיות -אותנטיות, מקמח תירס לבן, ללא גלוטן, עם תוספות נפלאות, מנה משגעת!
ארפה Arepa ארוחת בר, מילויים, טעמים וצבעים

תכינו,
ספרו הסוד גם לאוהבים האחרים,
בואו לבקר באינסוש,
ובדובדבנים של טעם, בפייס,
צלמו,
תייגו,
חיבוק
עדי