טראפלס בריאים – הממתקים האולטימטיבים, טבעוני וללא גלוטן
מודה, תמיד מחפשת ומוצאת עוד פינוקי בריאות, שווים, איכותיים, מזינים – בוודאי, כאלו שכולנו זקוקים להם כאן או שם בכל מיני רגעים במהלך היום.
מודה, שאצלי, בבית, אשמתי או שלא, נראה לי שכן, יש יצורי פודיז, שתמיד מחפשים את הקיק, את המיוחד, את האסטטי, לא תמיד כדורי אנרגיה, ככה פשוטים, יעברו בקלות…

יצא שילוב מנצח.בחרתי ללכת על 3 מרכיבים מנצחים, מזינים, שתמיד יש אותם בבית.
כך שגם אם במקרה, תפסו אתכם האורחים לא מוכנים, תזכרו את המתכון הזה.דקות של הכנה.הכל קורה במקביל, 10 דקות, מבטיחה, מבלי ללכלך יותר מדי כלים, לא לוקחת אחריות, על טיפטופי השוקולד…
ברור ששוקולד מריר, סופר איכותי, אם כבר אז כבר.

טראפלס בריאים – מ 3 מרכיבים, הממתקים האולטימטיבים, טבעוני וללא גלוטן

המתכון:
המצרכים:

1 כוס אגוזים מלך, פקאן/שקדים – מיקס שלהם
1/3 כוס סילאן טבעי אורגני
180 גרם שוקולד מריר איכותי

אופן ההכנה:
להכין מגש קטן או צלחת שטוחה, להניח נייר אפייה.
לטחון את האגוזים טוב טוב במעבד מזון או בלנדר חזק.מכיוון שיש בהם כמות שומן יפה, התערובת מתכדררת בקלות.
בנוסף את הסילאן.לטעום, להוסיף רק לאוהבי המתוק המוגזמים…
להמיס את השוקולד, בבן מארי.ניתן להמתיק מעט את השוקולד, בתוספת כפית אחת מהסילאן.
לכדרר כדורים קטנים ומשגעים מתערובת האגוזים.
להניח כדור על כפית, להכניס לשוקולד המומס, להזיז מעט את הכדור, כדי שיצופה היטב בשוקולד.
להעביר לנייר האפייה.
להכניס לכמה דקות למקפיא, עד שהשוקולד מתקשה.

חשוב לשמור אותם בקיץ, בקירור.בחורף אין בעיה גם מחוץ למקרר.

תהנו הרבה, באינסטוש שלי, אעלה, סטוריז והייליטס של ההכנה של החמודים הללו: עדיסטוש