
טראפלס שוקולד מריר איכותיים ומשובחים – ללא גלוטן, ללא סוכר, טבעוניים ודלי פחמימה
שווים באופי וגם ביופי
ללא גלוטן וגם טבעוני וווו – דל פחמימות וגם ללא סוכר
בהמתקה טבעית אמיתית – הנכונה הטובה התומכת והטעימה שיש.
טראפלס כאלה שהאורחים מצלצלים בפעמון – אתן-ם זורקות-ים בנונשלנטיות כמובן כמה מצרכי אופי למיכל מעבד המזון
אם גם אתם בתפאורת שלג, אז רק כמה דקות במרפסת – בפריז וישששש, הם מוכנים.
כבר ימים שהחורף פה תוקף, אין קרן שמש, אין אור, מילא אני אבל מה על צילומי מתכונים עבורכם?
השלג הביא איתו קצת רקע לבן – תוך כדי הכנות לארוחת צהריים מרובת אורחים וחברימים אצלינו – שעטנז לאומים – מיפן, אירן, איטליה, שוודיה – החלטתי על מין טראפלים חמודים, תנור תפוס עם סיר ג'חנון, סיר חמין, סיר ניסויים, כך שאפייה לא באה בחשבון, ביס שוקולדי, קטן טעים נעים ובריא, יכול להיות מושלם לקינוח של ארוחה שכזו, לרוב טראפלס מפוצצים במרכיבים שומניים, הממממה לא התחשק טון שומן גם אם הוא מהטובים, היה מספיק בג׳חנון…נולד לו המתכון המקסים הזה.

טראפלס שוקולד מריר איכותיים ומשובחים – ללא גלוטן, ללא סוכר, טבעוניים ודלי פחמימה
המתכון:
מה צריך ואיך מכינים :
100 גרם שקדים טחונים או קמח שקדים
5-6 תמרים מג׳הול או כפול בכמות מהקטנים יותר (חשוב שיהיו מתוקים ורכים)
טיפ קינמון טחון
לטחון היטב את שלושת המצרכים עם להב הסכין במעבד מזון או בבלנדר חזק
להעביר לקערה נוחה לערבוב
להמיס 200 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
לערבב יחד עם מסת שקדים-תמרים-קינמון
להעביר אותה לתבנית קטנה מרופדת נייר אפייה אקולוגי
לתת לה להתייצב להתקרר ולהתמצק – ממהרים? אין שלג בחוץ? אז למקרר או למקפיא
לחתוך קוביות קטנות
לפדר אבקת קסמים קקאו אורגנית ויששש
(לאוהבי המתוק – תטעמו את המסה תוסיפי עוד תמר אם יש צורך)
אוצו רוצו למטבח.
לסרטון ההכנה ותפאורת שלג לבנה – לחצו על הקישור הבא : הכנת הטראפלס השווים
ומוזמנים להצטרף אלי, לשיתופים און גוינג באינסטגרם, מה לעשות זו אפליקציה סופר נוחה ומאפשרת מה שאחרות לא, אני משתפת מתכונים, רעיונות, פתרונות, לשידרוג המטבח, מהסיורים שאני מעבירה בעיר שלי – מינכן – סיורים קולינארים, מהטיולים, מטיפים ועוד, מי שבא ברוך הבא: עדיסטוש
ת ה נ ו
