טראפלס שוקולד מריר איכותיים ומשובחים – ללא גלוטן, ללא סוכר, טבעוניים ודלי פחמימה
שווים באופי וגם ביופי
ללא גלוטן וגם טבעוני וווו – דל פחמימות וגם ללא סוכר
בהמתקה טבעית אמיתית – הנכונה הטובה התומכת והטעימה שיש.
טראפלס כאלה שהאורחים מצלצלים בפעמון – אתן-ם זורקות-ים בנונשלנטיות כמובן כמה מצרכי אופי למיכל מעבד המזון
אם גם אתם בתפאורת שלג, אז רק כמה דקות במרפסת – בפריז וישששש, הם מוכנים.
כבר ימים שהחורף פה תוקף, אין קרן שמש, אין אור, מילא אני אבל מה על צילומי מתכונים עבורכם?
השלג הביא איתו קצת רקע לבן – תוך כדי הכנות לארוחת צהריים מרובת אורחים וחברימים אצלינו – שעטנז לאומים – מיפן, אירן, איטליה, שוודיה – החלטתי על מין טראפלים חמודים, תנור תפוס עם סיר ג'חנון, סיר חמין, סיר ניסויים, כך שאפייה לא באה בחשבון, ביס שוקולדי, קטן טעים נעים ובריא, יכול להיות מושלם לקינוח של ארוחה שכזו, לרוב טראפלס מפוצצים במרכיבים שומניים, הממממה לא התחשק טון שומן גם אם הוא מהטובים, היה מספיק בג׳חנון…נולד לו המתכון המקסים הזה.