𝓡𝓐𝓦 𝓟𝓡𝓞𝓑𝓘𝓞𝓣𝓘𝓒 𝓒𝓐𝓢𝓗𝓔𝓦 𝓨𝓞𝓖𝓗𝓤𝓡𝓣
𝓗𝓞𝓜𝓔𝓜𝓐𝓓𝓔 𝓒𝓐𝓢𝓗𝓔𝓦 𝓨𝓞𝓖𝓤𝓡𝓣 2 𝓘𝓝𝓖𝓡𝓔𝓓𝓘𝓔𝓝𝓣𝓢, 𝓓𝓐𝓘𝓡𝓨-𝓕𝓡𝓔𝓔, 𝓥𝓔𝓖𝓐𝓝
יאללה בנגיעות שבועות,
נתחיל עם הכי הכי מתגמל, יוגורט טבעוני, מ 2 מרכיבים בלבד, הכי הכי הכי בריא שיש, תקשיבו לי, וטעים וחמוץ ומרגש,
ונמשיך לתוך החיים.
באיזי, בלארגן את הראש, עם טוויסט חדש.
מה אומרים?
אני אומרת כן,
עומד להיות פה מעניין.
וכמו תמיד קצת אחר.
תכלס את החיים קיבלנו כדי לחזור על עצמינו עוד ושוב??!!
סתם, נקודה למחשבה.
יוגורט קשיו טבעוני בטעמים אוכמניות תותים וניל
יוגורט קשיו מותסס
לא לא השתגעתי
תזרמו איתי.
בואו אלמד אתכם עוד קצת חדש.
איך אשתף בהתרגשות שלי, כשטעמתי אותם, ניסיתי, שילבתי, הכי הכי שיש, בחיוך ובריקוד.
יוגורט קשיו פרוביוטי – מותסס, בטעמי תות, אוכמניות ווניל
מה מו מי איך ולמה?
עוד אופציה, שאני בה מאוהבת.
קודם נתחיל קצת עם מה זה פרוביוטי, מותסס וכל העניניים האלה.
מזונות מותססים מכילים הרבה יותר חיידקים פרוביוטיים ידידותיים.
הם מזונות שעברו תהליך תסיסה על ידי חיידיקים.
יש תרבויות, שבהן תהליכי ההתססה הן חלק קבוע מהתפריט היומיומי.היו מי שהחמיצו חלב וגבינות, ירקות, סויה, יין ועוד.
החיידקים הפרוביוטיים חיוניים לנו, לתפקוד, שמירה ושיפור כל פעילות המעיים, וממנה הלאה, לכל הגוף.
בתהליכי התססה מתרבים חיידקים נהדרים, אלו שטובים לנו.
ניתן להתסיס – דומה לתהליך כבישה,
וניתן להעשיר בתוספת פרוביוטיקה, להקליל לקצר ולשפר תוצאות, כמו פה, את ההכנה של יוגורט הקשיו.
את הפרוביוטיקה ניתן למצוא בכל בית טבע, סופר פארם.בקשו את אלו, הגדלה על מצע טבעוני.
הרווחנו פה, תיגבור, חיזוק בחיידקים פרוביוטיים, ב'מנה' פרוביוטית מותססת, טבעית, מזינה ומחזקת.
תצ'מעו אין לזה תחליף, לא בריאותית, לא אקולוגית, ולא לטעם.
כולה 2 מרכיבים.שבטוחה שאצל, מרביתכם, קשיו יש בוודאות, פרוביוטיקה, תמיד טוב שיש, או להתחדש, יש לה שימושים רבים וטובים.שימרו עליה על פי ההנחיות הרשומות על האריזה ואם אפשר הכי טוב במקרר.
תכינו את היוגורט, קצת יותר סמיך, קצת יותר דליל, איך שאתם אוהבים ותלוי שימושים.
מכינה אותו בכמות גדולה נייטרלי בטעמו, מבחינת תוספות, חמצמץ יהיה בטוח!
ובהתאם לדרישה מוסיפה, מה שאוהבים.
לאכול אותו עם גרנולה שגם היא בצ'יק, ללא חימום יתר, מזינה ומטריפה: גרנולה כוסמת מטריפולה – בהכנה מהירה קלה השומרת על ערכים תזונתיים משובחים, ללא גלוטן
יוגורט קשיו פרוביוטי – מותסס, בטעמי תות, אוכמניות ווניל
המתכון:
המצרכים:
2 כוסות קשיו טבעי
2 קפסולות פרוביוטיקה טבעונית
קורט מלח
מים
אופן ההכנה:
נתחיל עם השריית הקשיו במים חמימים לכמה שעות.
לשטוף ולסנן את מי ההשרייה.
להעביר למיכל הבלנדר, את הקשיו + מים, במידה שווה של הקשיו לאחר ההשרייה.
להוסיף מלח, ממש מעט.
לטחון היטב, יש צורך בבלנדר מספיק חזק שיודע לעשות את העבודה ( פרטים על כזה, בהמשך).
להעביר לקערת זכוכית.להשתמש בכף עץ.
להוסיף את הפרוביוטיקה ולערבב היטב עם כף עץ בלבד, ולא מתכת.
לכסות בבד מאד נושם.במקום חמים.ל 7-10 שעות.
זה הזמן, להעביר למיכל זכוכית, צנצנות קטנות ולמקרר.
ניתן להוסיף תוספות והמתקה כבר ואז לקירור או לפני ההגשה.
אצלי אוהבים מאד את היוגורט בטעם וניל – מוסיפה מעט סירופ מייפל אורגני, תמצית או מחית וניל.
את זה עם התותים – גם פה מוסיפה כמה תותים, המתקה קלה, מעט וניל או קינמון.
אני משוגעת על זה עם האוכמניות, ללא תוספת המתקה.
באינסטגרם שלי, אני משתפת בסטורי ובהילייט, את שלבי ההכנה ועוד: עדי באינסטוש
* בלנדרים של ויטמיקס – יש מבחר דגמים – במבחר מחירים – מוזמנים להתחדש ולהנות מהנחה של 10 אחוז עם קוד הקופון: AS10 . אך ורק באתר של אופק חדש!
כאשר מוסיפים מוצר לסל, ועוברים לרכישה – יש מקום להזין קוד הנחה ואז ללחוץ על "הפעל קופון" והמחיר מתעדכן.תוודאי כמובן שהמחיר שאת מקבלת הוא לאחר ההנחה.אם יש שאלות, אשמח לעזור, שלחו לי מייל או הודעה בפרטי.
אין צורך לחמם מעט את תערובת הקשיו?
(40 מעלות).
נ.ב. למרות שתי בקשותטרם קיבלתי את ספר המתכונים שלך.
אין צורך.
החוברת מתכונים, נשלחת אוטומטית.בטוחה שמחכה לך בספאם, או בקידום מכירות במייל שלך, אנא תבדוק
היי. אז הכנתי. בפעם הראשונה. ויצא טיפה טעם תרופתי אולי בגלל הפרוביוטיקה. היא הכרחית? וגם…עצה איך לתת ליוגורט קצת חמיצות שבאמת מאפיינת יוגורטים? לימון?? תודההה
יש לי הרגשה שהפרוביוטיקה אולי לא טרייה או לא מתאימה, אין כלל טעם לוואי, מתקבלת חמיצות משגעת.
היי
על איזו פרוביוטיקה את ממליצה?
תודה
הי, האמת שליוגורט הזה כל פרוביוטיקה תתאים, גם החלשות יותר, אני השתמשתי עם טבעונית שקניתי בניצת הדובדבן.
הי עדי, את הפירות מועכים למחית ואז מערבבים לתוך היוגורט המוכן, או שפיספסתי משהו…? תודה
הי רויטל – אפשרי מה שהצעת ואפשר גם לטחון את היוגורט עם הפרי/פירות