


ℝ?????? ℂ?????????? ???? ‘ℙ???????’ ??? ??????-???? ????? ℂ?????
????? ? ??????-???? ? ???-????
לפני יומיים העלתי סטורי עם כרובית מדהימה,
פרח של כלה,
ושאלתי אתכם על רעיונות פצץ, משהו פשוט וקל להכין איתה.
עשרות הצעות, אחת מהן הייתה כרובית בפירורי לחם מטוגנת, ואני כבר הייתי לכיוון פשטידה ובום טוויסט בעלילה.
אז קבלו אותה בפרחים זהובים,
קראנצ׳ים,
וטעימים לאללה,
חטיפי כרובית, לבד, תוך כדי ארוחה, אחרי,
פשוט תענוג.
ללא טיפת שמן.
ללא גלוטן.
טבעוני זה ברור.
ועוד לצד יוגורט, זה זה וזה הסוף, של התחלה סופר מפנקת.

כרובית צלויה בתנור – בפירורים קראנצ'ים, ללא שמן וגלוטן
המתכון:
כרובית יפה, טריה מבושלת אל דנטה – כן, קצת יותר מחצי הדרך
לתערובת 'הדבק':
1 כוס קמח ללא גלוטן – אני אוהבת לשלב כמה.הפעם שילבתי קמח אורז מלא, קמח קינואה וקצת טפיוקה
חלב צמחי ללא המתקה / מים
1/2 כפית חרדל, 1 כפית מיץ לימון, מעט כורכום
לתערובת הפירורים:
קודם כל ניתן להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן.
אני הכנתי מיקס מאמרנט תפוח, קמח תירס אורגני, שומשום – טחנתי אותם קלות כדי להביא אותם לטקסטורת פירורים.
ניתן להשתמש בקורנפלקס.לגרוס אותו דק.
1/2 כפית אבקת שום, 1/2 כפית מלח עשבים, מעט צ'ילי
אופן ההכנה:
את הכרובית ניתן לבשל שלמה או לפרקה לפרחים.
לסנן במסננת גדולה.
בקערה לערבב את מצרכי הדבק – הבלילה, את הנוזלים להוסיף לאט ובהדרגה, עד שתגיעו לסמיכות של טחינה/ פנקייקס.תלוי קמחים שבחרתם.
לערבב היטב כדי שהמרקם יהיה חלק וללא גושים.
בקערה נוספת לערבב היטב את המצרכים היבשים לציפוי.
לחמם תנור ל 220 מעלות.
לצפות תבנית אפייה בנייר אפייה אקולוגי.
לטבול כל פרח בבלילה, היטב היטב ולהעביר לתערובת הפירורים.
להניח את הפרחים המצופים בתבנית.
לאפות עד הזהבה, להפוך צד, ולאפות עוד קצת.
להוציא להגיש חם או קר, שניהם נפלאים.
להגיש עם יוגורט סויה או יוגורט קשיו מתובלים, תענוג!!!
באינסטה שלי, העלתי רילס חמוד על הכרובית, מוזמנים: עדיסטוש
