אוהבת סיבות לחגיגות.
במובן מסויים, חיים פעם אחת
ומה נפלא, משמח, מחדיר אור, ממלא באהבה,
אם לא חגיגה.
חגיגה פנימה, החוצה, איתי ורק איתי, איתו, איתם ואיתכם.

הכנתי בלבבות, כי אוהבת,
צבעתי בשוקולד, כי חג של אהבה,
מילאתי בשקדים ואגוזים, טו בשבט בא.
שילבתי אותם לכדי מעדנים נפלאים, עשויים רק מטוב, טעים ומפנק.
מבפנים, מעט רכים, מפוצצים בטעמים,
מבחוץ עטופים בשוקולד אמיתי אמיתי, תוצרת ביתית.
כמעט ונאים ממש, לדעתי ניתן להכניסם לקטגרויות ממתקי בריאות, טבעיים!

ולנטיין די, שלנו לא שלנו,
מה שמקסים בו ואין יפה מלאמץ את הרעיון שעומד מאחוריו,
הוא נחוג באמצעות העברת מסרי אהבה, בין אוהבים, בין חברים, בין זרים, בין חולמים ומלאי תקוות וציפיות.
מסרי אהבה חתומים, מרומזים, מזכירים, מחזקים.
מסרי אהבה מתוקים, מלובבים, משוקולדים, את אלה אני מוסרת לקראת ובכלל.

היש משהו יותר מטריף מלהכין בבית, הכל מההתחלה ממש,
למשל ממתק שכזה???
אההה, כן בבית של השכן…
הפעם יש לדאוג לחומרי גלם וגם הפעם, תופתעו כמה קל, אפילו כייף,
ליצור את אלה
ועם ילדים בכלל, שלכם, של השכן…של אחותכם,
מרחבי יחד, מניבים לבבות מופלאים.

תוצרת עצמית, ביתית…
הגיע הזמן, חומרי הגלם כיום זמינים, ניתן למצוא אותם באיכות מצויינת,
כמובן שניתן להכין את הלבבות הללו עם שוקולד מריר, מהסופר…
אבל אם תסכימו, בחום ובאהבה לבבית,
ממליצה מכל לב,
להכין לבד!!!
זה שוקולד אמיתי, אמיתי וממכר.הוא קלאסי, חזק, אינטנסיבי בטעם ובמרקם.
נסו…
מכאן ניתן רק לעוף יותר גבוה, יותר חזק, יותר טעים…ומזין!!!

למתכון :

מצרכים לבסיס הלב :

1 כוס אגוזי לוז טחונים לקמח
1 כוס שקדים טחונים לקמח
4 תמרים קטנים, 2 גדולים, ללא חרצנים אורגניים
4 משמשים מיובשים אורגניים
2 כפות שטוחות שמן קוקוס
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית ורדים – אופציונלי
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה :

את כל המצרכים להכניס לקערת הפודפרוססור/בלנדר חזק.
לטחון עד שנהייה לבצק, רך ונעים, לא מתפורר.
להכניס למקרר, מכוסה, למנוע התייבשות מלמעלה, לשעה או יותר.
כשהתערובת קרה, יציבה, לרדד על משטח נוח לעבודה, בעובי ס"מ.
לקרוץ לבבות, פרחים, פרפרים, לכדרר לכדורים…הכל הולך.
להכניס חזרה למקרר.

להכנת שוקולד ביתי מהמם :

מצרכים :

3/4 כוס חמאת קקאו איכותית
1/4 כוס שמן קוקוס
2 כוסות אבקת קקאו איכותית
3-5 כפות המתקה טבעית בעזרת סירופ מייפל, סילאן טוב (הוסיפו, הפחיתו לפי טעמכם…)

ממליצה להשתמש באותה הכוס למדידת המצרכים.

אופן ההכנה :
בשיטת בן מארי נמיס את החמאה, השמן, תוך כדי ערבוב.על חום/אש נמוך/נמוכה.
אליהם נוסיף אבקת קקאו, לערבב היטב, למניעת גושים,
ולבסוף להוסיף את ההמתקה, התחילו בפחות, תטעמו והוסיפו עד שיהיה לכם טעים.

לציפוי הלבבות :
להוציא מהמקרר, להכין מגש, משטח, מצופים נייר אפיה, שניתן להניח עליו את הלבבות המצופים, מלאי השוקולד.
לטבול אותן בבלילת השוקולד, כך שתהיינה מצופות היטב היטב.
להניח על המשטח שהכנתם להתקררות.

טטטדם…זמן קישוטים…