לביבות
סלק
מ
2
מרכיבים
!!!
שמרו את הפוסט חזק חזק!
יש פה נס חנוכה😁
🍃טבעוניות
🍃ללא גלוטן
🍃ללא קמח
🍃אפויות

מ
ט
ר
י
פ
ו
ת
!

נו ???? מנחשים מה המרכיב ה 2 ???

לביבות סלק אפויות מטריפות ומזינות – טבעוניות, ללא גלוטן מ 2 מרכיבים בלבד!!!!
12 לביבות גדולות

המתכון:
מה צריך?

3 סלקים בינוניים קלופים
300 גרם טופו מוצק
תבלינים: מלח עשבים, פלפל שחור, תבלין כוסברה, אבקת שום – מה שאוהבים
לפיזור על הלביבות, אופיונלי: קצח/שומשום, מעט שמן זית

איך מכינים?
במעבד המזון, במגררת הדקה, לגרד את הסלקים ואת הטופו.
להעביר לקערה. לתבל עם מה שבחרתם ואתם אוהבים.
לערבב היטב, תחילה עם כף ובהמשך עם הידיים, תוך כדי עיסוי התערובת.
לתת לתערובת לעמוד רבע שעה, לערבב טוב טוב שוב.
לחמם תנור ל 200 מעלות.
לרפד תבנית בנייר אפייה אקולוגי.
ללבב לביבות – כמות בגודל כדור פינג פונג פלוס – להדק בין כפות הידיים, ללביבה יציבה.
כך להכין את כל הלביבות.
יצאו לי מהכמות הזו – כ 13 לביבות גדולות. משביעות.
לפזר מעט שומשום או קצח ולטפטף מעט שמן זית על כל לביבה ולביבה.
להכניס לאפייה בתנור החם – 20 דקות.
ממליצה לכוון שעון לאחר 15 דקות, להוסיף במידת הצורך.
חשוב שהלביבות תהיינה זהובות, אפויות ויציבות.
את היציבות הן מקבלות עוד – לאחר האפייה.

להגיש לצד סלט ירקות, יוגורט סויה מתובל – ת ה נ ו !
* מתכון ליוגורט סויה
** לסרטון ההכנה כנסו ללינק הבא: לביבות סלק – סרטון