

לחמניות באן ענן ירקרקות – טבעוניות, ללא גלוטן, מפוצצות חלבון מהצומח, דלות פחמימה, ללא שמן ועשירות בסיבים תזונתיים
ירוק עז לעד – כאן כדי להשאר
לחמניות ענן רכות לחות עדינות ואמאל'ה כמה טעימות
3 מרכיבים – קל בהכנה קל בעיכול תענוג בחיים
והן ללא גלוטן טבעוניות ללא שמן דלות פחמימה מפוצצות בחלבון צמחי עשירות בסיבים תזונתיים ללא שום קמח
גם הן יהיו חלק מסדנת הקיץ – סדנת און ליין – דיוק תזונתי – בקבוצת וואצוש מקסימה – 1/8/23 למשך 14 ימים
לא משנה איפה תהיו על פני כדור הארץ – העיקר שתישארו במסגרת תומכת שומרת איכותית ואתם תהיו שמחים.
לעוד פרטים – מוזמנים להכנס לקישור המצורף : להרשמה ועוד אינפורמציה סדנת קיץ 1/8/23
ותמיד מוזמנים לשלוח לי הודעה באינסטוש, בפייס או במייל
ושריינו כבר את המקום שלכם – גם בקבוצה אך בעיקר את המקום שלך לעצמך ובישבלך!

ורגע לפני שנכין, בואו נכיר, אותי קצת – העוקבים הוותיקים שאיתי – האתגר המרגש שהצבתי לעצמי עוד לפני שנים שנים – להנגיש את התזונה מהטבע שתהיה הכי הכי ובעיקר גם וגם וגם – טעימה בריאה ואסתטית.
ויש עוד גמים – צבעונית, מהפכנית, מחוברת לאלכימיה טבעית, ססגונית, מפנקת, איכותית ומשנה חיים.
על הלחמניות הירקרקות?
כפי שקראתי להן – ירוקות עז ולעד.
חשיבות הירוק ירוק בתפריט שלנו – ידועה – הנה עוד מתכון המתפאר בה.
המרכיב הסודי הוא הפסיליום – הפסיליום מופק מצמח הלחך – הפלנטגו. הוא עשיר בסיבים תזונתיים שבאים לעזרתנו במתן שובע ולתהליכי הפחתה ושמירה על משקל.
יש לו לא מעט יתרונות גם בספיגת רעלים בכל מערכת העיכול והכבד.
יעיל בהתמודדות עם כולסטרול שומנים וסוכר בדם.
ועוד ועוד.
אל תחששו, נסו ותתאהבו.
הפסיליום מאפשר הדבקה מדהימה, הוא נותן 'גוף' ונפח ללחם, אלסטיות וגם אווריריות.
בואו נכין????
לסרטון ההכנה, לראות בעיניים את אותה אלכימיה שדיברתי עליה, כנסו לקישור הבא : הכנת הלחמניות
המתכון:
מה צריך?
125 גרם בייבי תרד
חופן עלי בזיליקום (אפשר כוסברה, פטרוזיליה, שמיר)
200 גרם טופו מוצק מפורק
2 כפות אבקת פסיליום (בבתי הטבע)
תיבול – מלח פלפל והרבה – תטעמו
שומשום מעל – רק אם בא
איך? תעקבו אחר הסרטון. לפרק את הטופו, לנקות את הירוקים, לטחון אותם, להעביר לקערה, לערבב עם שאר המרכיבים – לטעום!
לתת לנוח 20 דקות! תראו זה פלא
הבלילה נהפכה לבצק!
לחמם תנור ל 180 מעלות
להכין מהכמות 6 לחמניות באן חמודות
להניח בתבנית
לפזר שומשום
להכניס לאפיה – 15 דקות … אולי תצטרכו עוד 2 דקות תבדקו שהן ממש יציבות
בחוץ יתייצבו עוד.
תכינו
צלמו
שלחו לי או תייגו אותי
מחכה לכם בסדנה הקרובה
פרטים נוספים והרשמה – שלחו לי הודעה
