

מאפה ׳גבינה׳ וניל ופירות יער
את המתכון הזה קודם תשמרו – מבטיחה לכם שאם לא היום, לאירוח הבא, או ליומיום, לסופ"ש ולקיץ בכלל.
מאפה מהיר פשוט ומשגע – לאוהבי הז׳אנר
Gluten-free &🌱 vegan
עם מצרכים שיש לנו בבית
4 דקות הכנה, הכוונה ערבוב, אפייה ויייישששש, אושר מתוק במינימום נזקים ומקסימום פינוק.
מתכון מטורף ממש, עירבוב המצרכים ולתנור, מתקבלת הפתעה, סוג של פודינג אפוי, משגע, קינוח מושלם, מתוק אולטימטיבי, גם כחלק מתפריט יומי. כזה שכולנו אוהבים. תהנו, יש ממה!




יאללה בואו נכין יחד
🫐מאפה ׳גבינה׳ וניל ופירות יער🫐
את המתכון הזה קודם תשמרו – מבטיחה לכם שאם לא היום, לאירוח שבועות, אז ליומיום, לסופש ולקיץ בכלל.
המתכון:
מה צריך:
400 גרם טופו משי או טופו רך
400 מ״ל קרם קוקוס
4 כפות מייפל אורגני או סוכר קוקוס בהיר
1 כף מיץ לימון
3 כפות קורנפלור
3 כפות א.פ. וניל אורגני
3 חופנים פירות יער טריים או קפואים
שקדים פרוסים לפיזור, אופציה
איך מכינים: בדיחה, מחממים תנור ל 180 מעלות מערבבים את כל המצרכים, עם בלנדר סטיק או ביד, תלוי בטופו שבחרתם, חובה שיהיה חלק ללא גושים
תטעמו כדי לבדוק מידת מתיקות, אפשר להוסיף כף או שתיים אם אתם מהמתוקים יותר☺️
לפזר בנדיבות את פירות היער ולתנור החם
50 דקות אפייה, ת ת א פ ק ו , שיתקרר טיפה…משגע חמים מטריף קר
הלכתי להכין עוד תבנית…
איך הכנתי? כאן: סרטון הכנה של המאפה המהם הזה
המאפה הזה, הומצא ברגע, כשקלטתי, שהעוגה שהכנתי, נעלמה לה, מבלי ששמתי לב. גם זה קורה. על מה אשמח אם לא על זה…אם היית נשארת מה הייתי שואלת???
אז הנחיות של ללא גלוטן, אז עובדות של לא היה זמן, ועדיין משהו גבינתי, רענן ולא כבד,
זה מה שנולד!
תמונה מאחת ארוחות החג שלנו, שיצא חופף לחג המקומי, פה, כולנו הרווחנו, וקפצנו על כל החגיגות, מאופרה מפוארת, לארוחה מיוחדת אצל חברים, לאירוח במרפסת שלנו, שהיה אמור להיות פיקניק בפארק, לפיקניק חמוד אחרון ונוסף עם חברים באגם, שמה כמה תמונות, שתבינו איפה אני גרה וכמה שאתם מפסידים אם אתם לא עוקבים אחרי באינסטושגרם : עדיסטוש





האם יש תחליף לקורנפלור (ללא קמח תפוחי אדמה)?
ומה זה א.פ וניל?
אבקת פודינג וניל, לא ניסיתי להחליף את הקורנפלור, כך שאין לי המלצה אחרת, אולי קמח טפיוקה, אולי קמח אורז…
מה זה א.פ. וניל אורגני?
אבקת פודינג וניל