מאפינס פיצה ללא גלוטן טבעוני – פצצת חלבון משובחת – עם המרכיב הסודי
מאפינס שהוא ארוחה
ביקשתן מלוח
ביקשתן ללא גלוטן
ביקשתן פתרון גם עבור צליאקים שאינם יכולים לצרוך שיבולת שועל
אז קבלו בהכי בריא מזין מפנק משביע וטעים
והוא מתאים לכולם כולם
וכן צריך בלנדר או מעבד מזון חזק שיטחן היטב
יש לנו פה חלבון סופר עשיר ואיכותי
וגם פחמימה – כי ככה זה עם הקטניות, יש בהן הכל
למה לאכול יותר קטניות?
לפי הנחיות התזונה של משרד הבריאות הישראלי, מומלץ לצרוך קטניות באופן יומיומי. הסיבה היא ההרכב התזונתי המוצלח שלהן לצד תועלות בריאותיות שונות שהוכחו במחקרים רבים
לקטניות יש הרכב תזונתי ייחודי, כאמור הן מכילות יחסית הרבה חלבון, הן גם מכילות כמות גבוהה של ויטמינים מקבוצת B, ברזל, אבץ, מגנזיום ועוד
עשירות ב בסיבים תזונתיים
מרבית ארגוני הבריאות בעולם כולל משרד הבריאות הישראלי ממליצים על קטניות כמקור מרכזי לחלבון. בהנחיות התזונה הישראליות מעודדים את הישראלים לצרוך קטניות מדי יום
אז יאללה להשרות את העדשים
ולהנביט מה טוב
יש לי וידוי- אני לא אוהבת לעקוב אחרי מתכונים…
הכנתי באופן כללי על בסיס עדשים כתומות מושרות ויצא פצצתי.
איזה כיף, מתכון טבעוני וללא גלוטן 3> תודה
יסמין – איזה כייף שחזרת לעדכן!!! שמחה שאהבת ועפת עם המתכון – תכלס זה הרעיון…