ואיך לא, חייבת להתייחס לעניין התזונתי, שכאמור האוכל הבסיסי, היומיומי, מפוצץ בקטניות, מכל הסוגים והמינים, קטנות, גדולות, קלופות, שבורות, צהובות, ירוקות, שחורות, מלא בירקות שמשתלבים בכל תבשילי הקארי למינהם, האורז המקומי או האורז הבסמטי.לצידם תמיד תמיד והאמת עוד לפני האורז, יש להזמין את הלחם שיתאים למנה.
גן עדן לטבעונים, גן עדן במובן המטריף והטעים ובמובן התזונתי.אוכל פשוט אך מדוייק כל כך.מפוצץ בחלבונים איכותיים, בשילוב התבלינים המדוייק, לטעם, לבריאות, להקלה על העיכול…שהופך כל מנת בסיס לחגיגת טעמים מרגשת כבר עם הביס הראשון.לחריף מתרגלים…או מבקשים…not so spicy ומקבלים מנה חריפה או מדגישים יותר just a little bit spicy…ומתרגלים לאט לאט ואז כבר מזמינים את המנה שמו שהיא.
גם הלחמים מסתבר, היו מאד נוחים לבטן, דרך ההכנה, הקמח הבסיסי, השילוב עם האוכל, יצר ארוחה שהיא תענוג לחייך ותענוג לגוף.
באיזה שלב מוסיפים את פתיתי הקוקוס?
הי דנה, עם כל שאר התבלינים.
תודה!
בשמחה!
תודה! איזו חוויה נפלאה.
אכן כך.בשמחה גדולה
האם אפשר בלי קרם קוקוס…?
בטח!
יש לי זרעי חרדל (רגילים) או ממרח חרדל עם גרגירים חח
מה לשים במקום? או שלא לשים בכלל…?
זרעי חרדל שחורים או צהובים יתאימו, ממש לא ממרח חרדל.
ווואווו יצא מעולה!!!
אין על הבלוג שלך
תודה יקרה!!! איזה כייף, תמונה?