𝓝𝓪𝓬𝓱𝓸 𝓒𝓱𝓲𝓹𝓼 – 𝓗𝓸𝓶𝓮𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓝𝓪𝓬𝓱𝓸𝓼 – 𝓒𝓸𝓻𝓷 𝓣𝓸𝓻𝓽𝓲𝓵𝓵𝓪 𝓒𝓱𝓲𝓹𝓼
אני פה כדי להראות שאפשר.
להזכיר שכדאי.
כולנו פה ושם רוצים להתענג על נישנוש פה נישנוש שם.
מתוק מלוח, תלוי בזמן, ביום ובמצב רוח🤨
כולנו יודעים עוד יותר טוב,
כמה כמה שמבאסים הנישנושים הקנויים.עובדה.כואבת.
ועדיין צריך אותם.
עוד פתרון לרעיון לכזה.
בתכלס זו יכולה להיות גם מיני ארוחה, או משהו לפארק אחהצ עם הילדים, או אירוח בסגנון מקסיקני, או ללוות ערב בירה בגינה…
רק תקראו את המרכיבים על האריזות המרשרשות, וירשרשו לכם העיניים…
חבל.
טיפה הערכות ויש!!!
תראו איזה שיחוק להגיש כאלה ולא את ההם מהסופר.
סלסלת עגבניות, ׳קרם שמנת׳, גוקומולי לצד…מה זו חגיגה, אם לא כזה? אז מה אם קטנה… חגיגה זו חגיגה.
שהכנו בקטנה, 2 מצרכים, תיבול ויש!!! טרי, חמים…שזה איכותי, שאנחנו יודעים מה בפנים, ללא תוספים, משמרים, טעמים מלאכותיים, שמנים שלא עליינו…
נאצ'וס ביתיים – מטורטיות ביתיות מקמח תירס צהוב!! 2 מרכיבים ויש!!! החטיף האהוב בצורתו האיכותית
איזה כייף שאפשר כאלה!
אצלנו מאד אוהבים.
אוהבים חטיפים.
האמת שגם אני נמשכת למלוחים.
יש, אמא אני רעב…ויש אמא אני רעבעב…זה סימן לכאלו.
זמן נשנשת, אם כי אני לא אוהבת להשתמש במושג נישנוש,
כי תכל'ס, עדיף סדר, מס' ארוחות ביום, וכו…וכמה שפחות להגיע לחלונות נשנשת.
אבל,
ויש אבל,
יש את הזמן הזה, של אחר הצהריים, בעיקר עם הילדים, שהם זקוקים לזה.
עם חברים.
בפארק,
בים.
ושלא נזכיר אותנו…
אתמול שיתפתי בפוסט,
טורטיות מקסיקניות מ 2 מרכיבים – הכי הכי שיש!!!
שמהווה חלופה ופתרון נהדר, לטורטיות הקנויות. כמו שציינתי, לצערנו הם לא כייפיות.
לא בטעמן ולא במרכיבים שלהן.
המתכונים הידועים הם אלו שהמרכיב העיקרי הוא תירס מיוחד לבן שעבר תהליכים בכדי שיתאים להכנת מנות כמו אלו, גם פחות בריא לנו וגם מאד קשה להשגה.
החלטתי להרים את הכפפה וליצור טורטיות מקמח תירס צהוב,
שהוא הטוב ביותר,
בעיקר מתוצרת אורגנית,
שלא עבר התערבויות כאלו ואחרות.
התוצאה היתה, לא פחות ממרגשת ושמחתי מאד, לחלוק אתכם גם.
מה שתוך 5 דקות,
הביא אותי להכין כמות נוספת,
ואותה להפוך,
לחטיפי נשנשת, הטעימים ביותר.
נ א צ 'ו ס ב י ת י י ם !
נאצ'וס ביתיים – מטורטיות ביתיות מקמח תירס צהוב!! 2 מרכיבים ויש!!! החטיף האהוב בצורתו האיכותית
כמובן שקודם כל יש צורך להכין את הטורטיות: טורטיות מקסיקניות מ 2 מרכיבים – הכי הכי שיש!!!
כשהן מוכנות, גם אנחנו כמעט מוכנים!
לחתוך את הטורטיות לחצי.
כל חצי ל 4, להקפיד על צורת המשולשים.
לחמם תנור על מצב גריל.
או שיש אופציה נוספת להכינם במחבת/סיר איכותי.
לרפד תבנית תנור בנייר אפייה.
להעביר את משולשי הטורטיות שחתכם.
לפזר תבלינים:
פפריקה מתוקה
פפריקה מעושנת
אבקת שום
כורכום
צ'ילי
מלח עשבים
מעל לטפטף שמן זית, בעדינות בעזרת האצבעות, לא כף…לערבב היטב,
שהשמן והתבלינים יכסו ויתבלו כל משולש ומשולש.
להכניס להזהבה, עד שהנאצ'וס קראנצ'ים.
אם בסיר, אותו התהליך בדיוק.
ז ה ו , ייייייששששש!!!
תגישו עם מים, בירה, סלסת עגבניות, גוקומולי, ממרח שעועית, 'שמנת טבעונית'….
מפנה אתכם למתכונים נפלאים, לכל התוספות המוצעות:
טורטיות אמיתיות -אותנטיות, ללא גלוטן, עשויות קמח תירס, עם תוספות נפלאות, מנה משגעת!
ארפה Arepa ארוחת בר, מילויים, טעמים וצבעים
אל תשכחו לשתף הלאה, לשתף אותי,
בתמונה, חיוך,
לתייג ולהנות!
מוזמנים לבקר:'דובדבנים של טעם' בפייסבוק
ולקפוץ: לאינסטוש שלי
נראה משוגע, תודה רבה. על איזה חום לחמם את התנור בתכנית גריל?
הי יוסי, 280 מעלות בגריל!!! בין 15-25 תלוי עובי וגודל
וכמה זמן לערך לאפות עד שנעשים קראנצ'יים?
תודה