אפשר רגע, סיפור קטן?
חובה רקע, לאיך נוצרים קסמים.
חזרתי הלילה, כולנו, מחופשת קורונה, חיכינו שהילדים יסיימו כל אחד את המסגרת שלו, באופן הקורוני והמשונה ביותר,
וכן לגבולות האירופאים, שיפתחו, אבל בנוחות,
שנוכל להיכנס לאוטו ולנסוע, אחרי חודשים, של יחד, של צפוף, של יצירה, של הרבה אהבה ואש.
חיברנו עבודה, פגישות, חיפושים אחר אוניברסיטאות לגדול שלנו,
והחלטנו על הולנד.
התמקמנו באמסטרדם, איך לא.
ממנה טיולי כוכב.קרובים.חמודים.
משם קפצנו, ביקרנו, ראינו, הרבה אכלנו, הזענו.
אירופה לגמרי עלתה באש.חמה חמה.לחה לחה.
אבל נהננו.מאד.
בחרנו הרבה בחוץ, בטבע.
פחות חופשה אורבנית קלאסית.
נו…כפי שכתבתי, חופשת קורונה.ועליה עוד יסופר.
חזרנו יומיים לפני, לא כמתוכנן.נחתנו בבית, במינכן, למזג אוויר משגע ומרגיע.קריר מעט, גשום קלות, שמש פה ושם…
המממהההה, פרח מזכוני, מזכרונו, שנפלנו לחג.הכל סגור, הכל.אין לנו אלונית, או גן שמואל…
הייתי צריכה לצאת לקניות בבוקר כדי להבין את המציאות היומית, החגית, ש ה כ ל כולל הכל סגור.
וגם מחר, ראשון, מן הסתם.
אז מה עושים?
קודם כל נושמים.
אני.
ומודים על מה שיש.פריזר עם גלידה, עם ברוקולי ואפונה צעירה.ז ה ו.
שמרי בירה הם ללא גלוטן?
יש ללא גלוטן
היי עדי, האם אפשר לטחון במעבד מזון? לאיזה מרקם אמור להגיע?
תודה רבה
הי סיון, לסחוט היטב נוזלים, וממש לטחון ללא גושים.בשמחה! עדכני
תודה! יצא פגז!!! כמה פשוט ככה טעים! הקטנציק בן שנה וחצי התלהב מהם ממש ❤️
איזה כייף!!!! שמחה שמחה, תהנו!!!
יצאו פשוט מעולה!!
איזה כייף!!!! שמחה שיצא טוב
מתכון מעולה! תודה רבה 🤗 בת השנתיים שלי טרפה את זה עוד לפני שנכנס לתנור 🤭 וגם אחרי כמובן 😉
איזה כייף! נפלא, זאת בדיוק היתה הכוונה!!!
היי עדי,
סליחה על הבורות, אבל איך מחממים תנור למצב גריל? כמה מעלות?
הי חן, יש פונקציה כזו, או בחום גבוה, 230-240 מעלות.
הי עדי,
יעבוד גם עם ברוקולי טרי / מבושל?
הי לולי, מבושל כן
מדהימה שאת🌟 תודה לך🌹
באהבה מירוש!!!
היי,למה לא לשים שום טרי כתוש?למה אבקת שום?תודה!
מה שאוהבים, התאים לי יותר
יש משהו שאפשר לשים במקום השמרי בירה?
אפשר לוותר, חבל
מדהים! כלכך ירוק וכלכך טעים
תודה יסמין, הם נהדרים!!!!
את באמת קוסמת. תודה. הולכת לנסות
איזה כייף! תודה איריס יקרה! הכנת?
מהמם!!! גם המתכון וגם הסיטואציה והלימונדה שיצאה ממנה 🙂
תודה אביב יקרה!!!
עובד גם בלי שמרי הבירה. ?
בהחלט