נוטלה ביתית – המתכון הכי בריא מזין קל ופשוט להכנה – טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר
ד ה – נ ו ט ל ה
הנוטלה האולטימטיבית האופטימלית הרציונלית האפקטיבית האקטיביסטית
שיווווווו
אתם חייבים להכין לכם צנצנת מהדורה ראשונה
כי שחבל אז חבל
3 מרכיבים – שאם אין לכם בבית, תסירו עוקב ותחזרו אחרי שיהיו????
אין יותר ממני הדוגלת בהכנה ביתית – מכל הבחינות, בריאותית, אקולוגית, שליטה במה נכנס, מחיר ועוד – אבל ויש אבל,
הבלאגן וכל הוואג׳רס הנלווה להכנת נוטלה מאגוזי לוז עם הקלייה הקילוף הטחינה וכו'… הביאוני עד הלום????
אז תנסו מקסימום תתאהבו כמוני.
מתכון למהדורה ראשונה שניה שלישית?
נוטלה ביתית – המתכון הכי בריא מזין קל ופשוט להכנה – טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר
דה נוטלה
המתכון:
מה צריך?
1/3 כוס חמאת אגוזי לוז אורגנית
1/3 כוס סילאן טבעי אורגני
1/3 כוס אבקת קקאו רואו אורגנית
איך מכינים?
מערבבים????מצנצנים!!! סו סימפל!
אפשר לשמור בטמפרטורת החדר.
את כל המצרכים ניתן לרכוש בכל חנות טבע או במחלקות הטבע בסופרים.
לסרטון ההכנה:
ממרח השוקולד הזה – ילווה אותנו בכל מתכון – בו יש צורך בממרח שוקולד כמו ממרח השחר, הנוטלה הנצחית ושאר שמות מנצנצים.
בוא ננצנץ את שלנו, כי הקל הבריא והטעים שלנו ינצח.
אפשר כמובן להכין מראש כמות, וגם אפשר ולו בגלל קלות ההכנה – להכין בכמות קטנה שבועית ועל פי השימושים כמובן.
אם לסנדוויץ', למריחה בעוגיות המגולגלות
למריחה על עוגת שוקולד או בתוכה..
תודה עדי (:
אפשר להכין את חמאת אגוזי הלוז בבית וללא קליה? טחינה שלהם תספיק? האם חייב לקלף?
הי אלונה, אפשר גם ללא קילוף וללא קליה, הטעם שונה אך גם נהדר.
ועוד שאלה ברשותך
איך לדעתך יצא עם סילאן חרובים במקום סילאן תמרים?
רוצה לנסות רק חוששת שילכו המרכיבים לאבדון בגלל רעיון לא מוצלח
אלונה – לא ניסיתי – בטוחה שיצא טעים.
איפה סרטון ההכנה?התגובה שלך
בלינק! לא נלחץ?נסי שוב
אין לינק
רינת, אין לינק למה?
בלינק למעלה מתחת למתכון, עדכני שמצאת
גאוני! פשוט גאוני! ככה ניתן להתגבר על העצלות וסוף סוף להכין "נוטלה". מעיפה את כל המתכונים ששמרתי ומעולם לא הכנתי ומעכשיו מכינה את זה. תודה רבה 🙂
כן, תענוג אמיתי, עדכני!!!! זה טעים אשששש
הי עדי,
סילאן נחשב קיטוגני?
אפשר להחליף במייפל ללא סוכר ?
הי חופית, סילאן לא, כל תחליף המתקה הולך פה – גם נוזלי גם אבקה – להתאים את הכמויות בהתאם למה שכתבתי למעלה במתכון – בהצלחה
נכון שווה? נולד מסוג של עצלנות – אולי בעצם יעילות!!! גם אני כבר מזמן לא מכינה מהאגוזים עצמם
עד מתי אפשר להשאיר בחוץ? כלומר לכמה ימים זה נשאר אכיל?
כל עוד לא נכנסו נוזלים – אפילו שבועיים ויותר
אכן טעים אש! ממש טעים בפיתה ועוגיות מגולגלות מתקררות על השיש ומריחות מצויין.הקקאו היה טיפה דומיננטי (לדעתי זה תלוי בחברה( אז הורדתי טיפה(בעצם הוספתי לוז ומייפל) ןאת החמאת לוז "פתחתי" עם טיפה מים כי היתה נורא סמיכה. ככ יותר טעים מכל התחליפים התעשייתיים לנוטלה טבעונית! שוב תודה
גלית הי – איזה כייף! קקאו אפשר לשחק עם המינון. וכמובן גם עם שאר המרכיבים. הפתיחה עם נוזלים מימיים/חלביים היא נהדרת אם משתמשים מיידית, אם רוצים לשמור אותה, לזמן ארוך יותר, מציעה ללא נוזלים.
האם לדעתך אפשר להכין ללא מיפל או סוכר כלל?
עקרונית למה לא, המרקם יהיה מעט שונה, אבל בהחלט כן
אני לא רואה לינק להכנת הנוטלה.
הי גלי – קישור למתכון הנוטלה – תני את ההתאמות שלך כמובן – על פי התזונה – בפירוט המרכיבים למעלה במתכון
הי עדי,
היכן ניתן לרכוש חמאת אגוזי לוז?
תודה שרי
הי שרי, בכל בית טבע ובחנויות און ליין