סדנאות קיץ – 'דובדבנים של טעם', בארץ!
הי חברימות יקרימות,
כמדי קיץ, מביאה איתי קצת סדנאות לארץ.
ההרשמה בעיצומה, צרו קשר לשאלות ופרטים נוספים, כאן, בדף הפייסבוק 'דובדבנים של טעם' או במייל.
הסדנאות יתקיימו במספר מקומות בארץ.
יותר מאשמח לפגוש ולהפגש, גם פנים מול חיוך, במרחב נעים טעים ויצירתי.
שלכם,
עדי

והפעם, שלוש סדנאות :
1 – סדנת הכנה, בישול ואפיית אוכל טבעוני,
נלמד להפיק את המיטב, מבחינת טעם, בריאות ופינוק.
נכין אוכל, עשיר, צבעוני, עדכני, משולב טכניקות ייחודיות למטבח הטבעוני והבריא, נעשה שימוש בחומרי גלם נגישים וגם קצת אקסטרה…בשביל הפינוקים. מיני מנות, ראשונות, שניות, מתוקות ועוד, שילוו אתכם הלאה בהכנת ארוחה ביתית כייפית ועד ארוחת אירוח מפונפנת.
יחד נכין את הארוחה, עם משקה משמח לבב נשב לאכול את יצירתינו.
חוברת מודפסת, עם המתכונים שיילמדו בסדנה, לכל אחד מהמשתתפים.
הסדנה תתקיים בשני מועדים ובשני מקומות:
בפרדס חנה, ב 17/8, בין השעות 11-15:30
ובקדימה צורן, ב 19/8, בין השעות 10:00-14:30
(הסדנה תתקיים בהשתתפות, של מינימום 8 משתתפים)

2 – סדנת שוקולד טבעי, אורגני ואמיתי :

מעתה ועד עולם, שוקולד לא קונים יותר, שוקולד מכינים!!!
מכינים אותו בעצמכם, בביתכם, בדרכים פשוטות ונגישות, ללא כל ציוד מיוחד.
נלמד להכין שוקולד,
ללא חומרים מן החי, ללא תוספות תעשיתיות, מומתק בממתיקים טבעיים!
נלמד את הבסיס וממנו נפתרע לאין סוף רעיונות…טבלאות שוקולד בטעמים ותוספות, פרלינים בשלל מילויים.
ישמש אותנו לכל דבר שאי פעם תצטרכו עבורו שוקולד…עוגות ועוגיות, קינוחים ומתוקים, קרמים, פונדו, מתנות לסבא וסבתא, חברים…
ממליצה בחום על הסדנה הזו, לאוהבי השוקולד באשר הם, למשפחות, הורים וילדים ולכל שאר המכורים.
חובה לפחות נציג אחד מכל בית!

הסדנה תתקיים:
בפרדס חנה, ב 16/8, 11-13:30.
בראשון לציון, ב 15/8, 11-13:30

(הסדנה תתקיים עם מינימום של 8 משתתפים)

3 – סדנת בישול ואפיה ללא גלוטן.

נראה לי שעם המודעות שקיימת היום, רבים מתמודדים עם רגישות לגלוטן ועם מחלת הצלייאק.
בעקבות פניות רבות ומעט ידע יחסי, לאיך ניתן להכין אוכל, מאפים, לחמים, עוגות ועוגיות שאינם מכילים גלוטן, אך עדיין מכילים, טעם, בריאות ושפע,
יצרתי את הסדנה הזו.
נכיר חומרי גלם, מתכונים וטכניקות הכנה, שייקלו עליינו במלאכה.
נכין לחם, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגה, עוגיות, פיצה..ועוד.