כל המהפך הזה במטבח, מכניס אותי לדרייב.הגילוי, הדרך וכמובן התוצאה.
יותר מכך, השמחה בלשתף, להעביר גם לכם, אליכם, את האהבה, ההתרגשות, הבריאות, את זה שאפשר, שזמין, שזה לא רק למיוחדים…חחח.
תזונה טבעית, יכולה להיות מטורפת בעושר ובמגוון.
צאו מהקופסא, ססגוני וצבעוני סביב.סחפו את המשפחה, הילדים, החברים וכל מי שמסביב.אין עוררין וגם לא ויכוחים, תפריט מבוסס על ועם טבע-אדמה זה הדבר.

סיגרים מתוקים, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית, קל ופשוט, טעים בטרוף!
רציתי לשתף אתכם בעוד פיתוח משגע לפסטה שלא מן העולם הזה וגם במאפינס חורף משגעים,
אך תוכניות, כבודן מונח והפתעות תמיד לוקחות.
אתמול הוזמנתי לבראנץ' קטן וחמוד, ממוקד, שעה וחצי וכולן מתפזרות להמשך יומן.התבקשתי להביא משהו מתוק, למה אני למה? 
ועוד מה? ללא גלוטן, לא מטוגן, ללא סוכר…לא כזה מבהיל, אך בכל זאת דורש מחשבה,
וכדי לא להשתעמם, מזמינה לעצמי אתגרים חביבים, בראש מרכיבה ומחברת חומרים, טעמים, איך וכמה ואם הלב מחזיר בחיוך, אני על זה.

אז גם הפעם, הפוסט עולה שלא לפי התוכנית.תוכנית מהווה עבורי בסיס, יתד, מסגרת, עם המילוי אני משתוללת.
השילוב של פראי ומאורגן, מוכר לכם? הוא אבן דרך משגעת עבורי, לא בטוחה שכל קאוצ'ר היה יכול איתי, או עם שכמותי, אך עד כה, נירשמת דרך של הרפתקאה, עם הקשבה לסודות פנימיים והיא נושמת ובועטת.
סיגרים מתוקים, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית, קל ופשוט, טעים בטרוף!
ללא ללא, עם ועם, יש מעטפת, יש מילוי ססגוני, עומד בתקנים.

סופ"ש כבר כאן, לא? אצלי הוא כבר מרביעי בלילה, מתחיל קינון, דיגדוג ויש, כי סופ"ש הוא סופ"ש, אך כל אחד שבא, מטלטל שוב ושוב את היחסים עם הזמן…זה כבר לפוסט הבא…
אגב, ביום ראשון הקרוב, למשך 7 ימים מיוחדים, מתחילה סדנה לניקוי רעלים ורעילות – דיטוקס 7 ימים.משולב תפריט עם תזונה ספציפית ותומכת בתהליך ובתירגול יוגה ונשימה, בהנחייתי והנחיית ניר וייזר.ניר מביא מעולם היוגה את ההיבט של הנעה ותנועה, נשימה ומדיטציה ואני את התזונה בהקשר לתהליך ניקוי.
השבוע קיבלתי כמה הודעות של עוקבים, שלא ידעו כלל מה הרקע שלי, מאין אני באה ושואבת את היצירה שבה אני עוסקת: אז קצת עלי…וכן אני גם אחות במקצועי, גם נטורופתית, גם מלווה בלידה ועוד ועוד, כמה מופלא ועשיר ולא זה לא מלא כובעים, זה אחד גדול, רחב, מגוון ומשמח.
ממש הזדמנות אחרונה היום היום להרשם ולהצטרף לסדנה, הכל הכל און ליין!!! בקבוצה בפייסבוק.רוצים גם? שלחו לי רק רק הודעה בפרטי ואשלח לכם את כל הפרטים.

סיגרים, סיגרים, הילדים קראו להם גליליות, חברה ישראלית, התעלפה מהדימיון לבקלוואה, הגרמניות, שיבחו את הטעמים והבריאות.מתכון בגרמנית יש!
הכל התחיל מזה, שהיתה לי שעה אחת לעשות כמה דברים דחופים ובינהם לשלב את הגילגולים.
הלכתי על קיצורי דרך, שבדיעבד שיפרו את התוצאה, הן מבחינת הטעם והן הבריאות.
שלפתי מהמגרות, את כל סופי השקיות, של כל סוגי האגוזים שהיו לי.
מלך, פקאן, שקדים, גרעיני דלעת, חמניה, שומשום, צנובר…ונדמה שגם לוז היה שם.
קצצתי אותם דק.לא מדי.ללא קליה.עם המתקה טובה, קצת תבלינים ואת כל המילוי הזה, זוכרים? הזכרתי את המילוי, המעטפת, המסגרת…
ואותו גילגליתי בדפי אורז…קצת משם, טיפה ככה ויצאו להם מעדנים.

סיגרים מתוקים, ללא גלוטן, בהמתקה טבעית, קל ופשוט, טעים בטרוף!
בשני תיבולים שונים.

המתכון:
המצרכים:
8 דפי אורז מרובעים
1 כוס מיקס אגוזים/גרעינים/זרעונים קצוצים קטן אך לא מדי
1/4 כוס פתיתי קוקוס מיובשים
2 כפות ריבת תות ביתית בהמתקה טבעית
1/2 כפית קינמון
קורט מקל וניל טחון
1 כף טחינה גולמית
2 כפות סילאן טבעי
טיפה של גרידת קליפת תפוז…רק למי שאוהב…
להברשה: כף סילאן, מעט שמן קוקוס נוזלי, מעט מים.

אופן ההכנה: את מיקס האגוזים הקצוצים כולל הקוקוס, ערבבו היטב וחלקו ל 2 קעריות קטנות.באחת ערבבו עם טחינה, סילאן וקינמון ובשניה וניל, ריבה וגרידת תפוז.
בקערה גדלו, מלאו מים פושרים, השרו לכמה שניות את דף האורז, אין צורך להגיע לריכוך מלא, ברגע שהוא נח עוד רגע עם הרטיבות על משטח העבודה הוא ממשיך להתרכך.לקחת בערך כף או שתיים, מהמילוי, לשים בצורת גליל בחלק הקרוב אליכם.לקפל את הצדדים ואת הדף ממכם והלאה.ליצור ממש סיגר הדוק.ככה להכין עם כולם.לחמם תנור על מצב גריל, לשמן נייר אפיה, בשמן קוקוס, ולהניח בעדינות את הסיגרים.להבריש בתערובת, בזקתי מעל קצת שומשום ואפיתי עד הזהבה.הרעיון הוא, כן מכה של חום, תוצאה של הזהבה, זה לוקח דקות, הפכו צד, אל תלכו לשום מקום, כי על מצב גריל הכל בצ'יק.תנו להתקרר ולאכול טרי טרי!!!

למה שלא תבואו איתי גם לאינסגרם, יצא חרוז מחפוז: אינסטוש של 'דובדבנים של טעם', מחכה לכם גם שם!
ימים שקטים חמימים מתוקים,
תהנו!