תם עידן סלט לכל אחד
זה בלי עגבניות
לזו בלי בצל
את הפלפלים בצד…

אם השגנו אנחנו, ישיבה סביב מגש הסלט הזה
ואתמול בערב היינו רק ארבעתנו,
לפתוח איתו את הארוחה,
עם כל הצבעים המטורפים, הטעמים, החיתוכים, התוספות, הירוקים והפירות,
בהרבה התרגשות…

כל אחד מעמיס לפרמידה האישית שלו, את מה שהוא אוהב
ומשאיר לאחרים את מה שהם אוהבים.

10 דקות עבודה, בחיי,
לארגן את כל מה שיש לכם, את כל מה שבא לכם ואת כל מה
שבזכות הסלט הזה תאכלו…
בעזרת ידידינו התומך ברגעים של עייפות, עומס, ה מ ג ' י מ י ק ס!!!

הסלט עם כל התוספות, יכול להיות הארוחה עצמה
או לפתוח איתו ולהוסיף מנה נוספת לצידו.

עוד דרך להוליך שולל את בני המשפחה ולזלול, לא פחות מזה, מלא מלא סלט.

גולת הכותרת ויש גולת,
ה ר ו ט ב והתוספות.
קוביות 'פסטרמת טופו' יעיפו הסלט שמיימה,
גבינת החלומי תטריף ת'פה בטעמים,
גרעינים, אגוזים…
רוקט וירוקים…

כמובן שכל רוטב יביא איתו ברכה לסלט הזה,
בכל זאת אשמח לשתף ברוטב מהז'אנר שווה טעימה הזה.
אל תקמטו את האף,
שלא תעיזו לקווצ'ץ ת'פרצוף,
אם אילי, הבן שלי, קם מהשולחן או בייתר עדינות עובר לקצה שלו,
אכל את הרוטב, מה אכל,
עם האצבעות ניקה ת'קערית,
סליחה,
עובדת גם על נימוסים…

מתכון מתכון ממש אין,
הסלט עצמו, כל ירק שאתם אוהבים,
אני השתמשתי הפעם ב : חסה, גזר סגול וכתום, כרוב ירוק וסגול, קולרבי,זוקיני, מלפפון, עגבניות שרי צבעוניות שלמות, בייבי תרד, תירס, צנוניות, פלפלים כבושים חריפים, בצל ירוק ופירות יער, פיסליס (פרי התשוקה, אני חושבת בעברית).

לשטוף, לייבש ולקצוץ בעזרת הסכינים שמציע ההלפר שלכם,
המג'ימיקס.

לרוטב המשגע :

1 אבוקדו קלוף ומגורען
שן שום כתושה
פיסת צ'ילי טרי קצוץ, שורף…בזהירות
מיץ מלימון ליים
מיץ משני תפוזים עסיסיים
חופן קטן של עלי כוסברה נקיים
1 כף טחינה
מלח הימלאיה
מעט מים

אופן ההכנה :

לבחור מגש/קערה שטוחה, גדולים מספיק לכל העושר הזה, אשר עומד לנחות עליהם.
לסדר בצורה נאה וחביבה את ערמות האושר הקצוץ/פרוס.
להשאיר מקום במרכז, לקערית הרוטב.

להכנת הרוטב, את כל המצרכים, פרט למים, להכניס לבלנדר או לטחון בבלנדר סטיק.
את המים להוסיף קצת ובהדרגה, עד שתגיעו לסמיכות הרצויה לרוטב.
קחו בחשבון, כייף שהוא סמיך והמרקם קרמי כזה.
להעביר את הרוטב לקערית, להניח באמצע המגש, בין כל השאר.
מקווה שתאהבו!