עוגה גאונית מהירת הכנה – 3 מרכיבי בסיס – טבעונית, ללא גלוטן, דלת פחמימות, ללא קמח ושמן, ללא סוכר
מאפה – של 3 מרכיבים – נפלא כמו שהוא
ועם תוספות מקבל עוד אופי וטעם
מאפה – עוגה – חיתוכיות – חטיפי אנרגיה
דקה עבה – לבחירתכם
מה בפנים – מה מעל – לאהבתכם
שמרו לכם את המתכון – עזר לכל יום חול
ונפלא ותומך לקראת – יציאת – הצום

והאושר הוא בזה שיש פה מנת אושר
מנת פינוק
מדויקת איכותית מספקת משביעה מרגיעה ????
טבעוני
ללא גלוטן
דל פחמימה
ללא שמן
ללא קמח
ללא סוכר

בכל זאת היא נולדה – העוגה הזו
עם ואם ובשביל ובכלל – למתוק פינוקי הגיוני ותומך לקראת ולסיום הצום.
קבלו גם את האני מאמין שלי על איך וכדאי להתארגן ולהערך לקראת הצום וכמובן היציאה ממנו.
כנסו
כבר
למוד
הנעים
הזה
של
הצום
כן ההכנה לקראתו ולקראת היציאה ממנו יכולים להיות סופר מהנים – כי תכלס – ההכי פשוט הוא זה שיתמוך בצום קל ומועיל.
מרגע זה והלאה – דאגו לשתות מים, חליטות צמחים בפריסה טובה נעימה ולא מוגזמת במהלך כל היום – צבע הפיפי – מדד מצויין – כלי אבחון עצמי????מזכירה – גם עודף הוא לא טוב לנו.
להעמיס מים או נוזלים בכלל, אוכל למיניו – יעשה הפוך.
אז ירקות פירות הרבה ירוקים קטניה וקצת דגן איכותי – ז ה ו!!!!
אני מכינה לנו מרק ירקות ועדשים עדין – גם בתיבול
סלט ירוקים וירקות עם פרי ורוטב ירקרק
ומנת חלבון עם ירק נוספת כמו נגטס או שניצל
וכמובן את המאפה – עוגה – הזאת
זהו✔️
תשחררו את החרדה
תאהבו את התחושות החדשות
תחבקו את הצמא את הרעב הנעים שמדגדג בבטן
את זה שיש שקט בפנים ויש שקט בחוץ
והגוף והלב והמוח – פנויים לעבודת קודש.
לאחרי? בדיוק מה שהכנתי ללפני.
או קבלו רעיון מהפכני – עזבו אתכם מארוחה מיוחדת – תשתו חליטת צמחים, מים, ותלכו לישון, ככה החזרה לאוכל תהיה טובה נכונה נעימה
והגוף שלנו וגם אנחנו הרווחנו הטבה !!! ככה על הדרך.
בבוקר? לאט לאט עם החדש.

עוגה גאונית מהירת הכנה – 3 מרכיבי בסיס – טבעונית, ללא גלוטן, דלת פחמימות, ללא קמח ושמן, ללא סוכר
בואו נכין
למתכון הפשוט כל כך
מה צריך?
בננה גדולה רכה ובשלה (את המתיקות למאפה נקבל בזכותה) *מפרטת למטה עוד בהקשר להמתקה
2 כפות חמאת שקדים/גרעינים
1 כוס קמח שקדים מלאה מאד
1/4 כוס שקדים פרוסים – לא חובה – בשביל הנגיסות
1 כוס פירות יער טריים – קפואים – את הקפואים להפשיר טוב ולנקז נוזלים (כל פרי כמעט יתאים פה)
1/2 כוס שוקולד מריר ללא סוכר – בקוביות, צ’יפס – ממש רק לאוהבים

איך מכינים
אמיתי…
לחמם תנור ל 190 מעלות
לקווצ׳ץ הכל בתבנית – אותה אחת שבה נאפה אותה !
לטפנג – טופינג יו נו
לתנור – 20-30 דקות – תלוי במה בחרתם – עוגה, דקה או עבה, מה שחשובה זו האהבה
סתםםםם – עד הזהבה
וזהו

*ניתן להוסיף 2 תמרים מעוכים לתערובת – למי שמתוק לוקח אצלו…

איך הכנתי? לסרטון ההכנה