עוגה גאונית מהירת הכנה – 3 מרכיבי בסיס – טבעונית, ללא גלוטן, דלת פחמימות, ללא קמח ושמן, ללא סוכר
בואו נכין
למתכון הפשוט כל כך
מה צריך?
בננה גדולה רכה ובשלה (את המתיקות למאפה נקבל בזכותה) *מפרטת למטה עוד בהקשר להמתקה
2 כפות חמאת שקדים/גרעינים
1 כוס קמח שקדים מלאה מאד
1/4 כוס שקדים פרוסים – לא חובה – בשביל הנגיסות
1 כוס פירות יער טריים – קפואים – את הקפואים להפשיר טוב ולנקז נוזלים (כל פרי כמעט יתאים פה)
1/2 כוס שוקולד מריר ללא סוכר – בקוביות, צ’יפס – ממש רק לאוהבים
איך מכינים
אמיתי…
לחמם תנור ל 190 מעלות
לקווצ׳ץ הכל בתבנית – אותה אחת שבה נאפה אותה !
לטפנג – טופינג יו נו
לתנור – 20-30 דקות – תלוי במה בחרתם – עוגה, דקה או עבה, מה שחשובה זו האהבה
סתםםםם – עד הזהבה
וזהו
*ניתן להוסיף 2 תמרים מעוכים לתערובת – למי שמתוק לוקח אצלו…
איך הכנתי? לסרטון ההכנה